Založ si blog

Liberáli, resp. tí slušní musia prežívať ťažké chvíle!

Včera sme zaznamenali, čuduj sa svete, veľkou zhodou okolností a náhôd, teda len dva dni pred prezidentskými voľbami, a to v čase moratória, dve ohromujúce udalosti!

Mravenčia práca vyšetrovateľov vraždy, ktorá traumatizovala našu spoločnosť a pomaly viedla k pádu vlády, skončila obvinením človeka z kategórie „nedotknuteľných“. Tento známy superpodnikateľ ležérnym spôsobom pri raňajkách dojednával zdôrazňujem s vtedajším predsedom parlamentu a súčasným predsedom liberálnej strany SaS Sulíkom, kto má byť najvyšším strážcom zákonnosti v tomto štáte. Presnejšie povedané generálnym prokurátorom. Trápne výhovorky o tom, že to bola nevinná konzultácia, neuveria hádam ani malé deti, pretože Kočnerova minulosť bola dobre známa už od začiatku 90-tych rokov.

Zatiaľ síce je pán Kočner obvinený, no nie odsúdený. Talianska stopa sa v tomto prípade nepotvrdila, ako sa nám snažili niektoré médiá dlhodobo v záujme vyššej moci podsúvať.

Teraz by sa nespokojné davy ľudí pod taktovkou „SLUŠNÝCH“ mali presunúť pred prezidentský palác a žiadať spravodlivosť pre všetkých rovnako. Pretože jeden z dvoch známych daňových podvodníkov sa svojej spravodlivosti dočkal.  Posedí si 5 rokov, verme tomu, že mu to neskrátia. Podotýkam, že obaja sa sami priznali, teda využili inštitút účinnej ľútosti a za svoje hriechy síce dane doplatili, no to nie je ospravedlnením. Na toho druhého snáď spravodlivosť ešte len čaká, kým mu skončí jeho funkčné obdobie v paláci.

Uvidíme, či slušní budú takí odhodlaní ako keď sa dožadovali pádu Ficovej vlády. S obľubou totiž používali formulku PADNI KOMU PADNI.

Smutné je, že náš expremiér nebude mať kde bývať, ale hádam mu na Súmračnej poskytnú strechu nad hlavou.

Orgány činné v trestnom konaní poučené z kauzy Baštrnák by už teraz mali zaistiť Kiskov majetok, aby to náhodou nestihol poprepisovať na svojich rodinných príslušníkov.

Nielen prezidentské voľby budú zaujímavé, ale aj dianie najbližších dní. Asi by sme nemali bojovať proti zlu, ale za SPRAVODLIVOSŤ!

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.