Založ si blog

Projekt digitálnych oligarchov „Progresívne Slovensko SPOLU Za ľudí“ štartuje

S veľkou pravdepodobnosťou oligarchovia z Esetu spúšťajú ďalšiu verziu svojho projektu.

Produkt Kiska (pre väčšinu Slovákov podvodník a úžerník) nahradila jeho vynovená verzia. Zuzana Čaputová pôsobí milšie, je krajšia, a keďže toho veľa zatiaľ nestihla v živote urobiť, pravdepodobne v dohľadnej dobe ani nevyplávajú nejaké extra škandály. Projekt aktualizácie pozície prezidenta je dokonaný a na 5 rokov vybavený. Ako bonus dostali do kresiel aj nejakých primátorov, ktorí budú hájiť ich záujmy.

Odborníci z Esetu s podporou tretieho sektora plateného zo zahraničia majú novú agendu, aj keď ju pripravovali oveľa skôr.

PROJEKT digitálnych oligarchov „Progresívne Slovensko SPOLU Za ľudí“

Treba predsa v krajine prevziať moc a vstúpiť aj do skutočnej politiky, ako už uviedol exprezident Kiska. Poradcovia mu však poradili, že lepšie znie prevziať zodpovednosť, len už sa raz sekol, že mu ide práve o moc a jeho krytie. Mať svojho prezidenta je fajn, ale dôležitým aktérom je vláda a koaličná väčšina.

Ide im naozaj o dobro Slovenska a Slovákov alebo opäť len o biznis a ľudia sú im ukradnutí? Tri dostihové kone sa už stretli.

Osedlať jedného koňa a pustiť sa s ním do súťaže nie je nič pre nich. Na dráhu púšťajú hneď tri kone, aby sa šlo na istotu a pre prípad, že jeden či dvaja budú málo. Obdobne ako to bolo v prípade Mistrík vs. Čaputová (2 kone). Tie spoja v trojzáprah s cieľom prevziať MOC v našej krajine, veď ide o veľa a veľa miliónov. Jedným z koní je strana Spolu Mirka Beblavého. Presne toho, ktorý už vystriedal toľko politických strán, že by mal sadu tričiek na celý týždeň. Ďalším v postroji Esetu je Progresívne Slovensko. Novovzniknutý subjekt s podnikateľmi s podozrivými kšeftami napojenými na štát počas vlády SMERu. A tretieho ani netreba osobite predstavovať. Za ľudí,  bývalého prezidenta Kisku je novinka, ale ako pre koho. Teda až taká nie, on je všetkým dobre známa tvár a všetci vieme, čo je to zač. Zneužil funkciu prezidenta na to, aby si rozbehol svoju vlastnú stranu. Zneužil minuloročnú vraždu novinára a jeho priateľky, aby si vybudoval image bojovníka za dobro.

Ale tých, ktorí by neprekukli tohto padlého temného anjela je už málo. Ani s podporovateľmi Progresívneho Slovenska či Spolu to nie je až také slávne, ako sa zdá. Prieskumné agentúry však nelenia a tlačia tieto strany, ako sa len dá. Snažia sa presvedčiť ľudí, akú majú vysokú podporu a budú to robiť pravidelne. Ostáva len veriť, že ľudia nie sú naivní a nenaletia opäť na túto marketingovú liberálnu propagandu.

Otázkou je, kto sa stane lídrom tohto politického trojzáprahu Esetu. Koho tipujete za lídra Vy?

Ja osobne, ak vyjdu čísla a merania a plánovanej manipulácii ľudia naletia, bude to určite Kiska.

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.