Založ si blog

Čo príde po pedofiloch? Nekrofili, zoofili, vrahovia? !

Pedofili nie sú zločinci a pedofília ako taká nie je odsúdeniahodná. S takýmto názorom, podporeným hneď troma samostatnými článkami a hlavným titulkom na prvej strane prišiel nedávno náš liberálny a demokratický denník Sme. Poviem vám pravdu, musela som sa štipnúť, či sa mi to nesníva.

Aj keď bolo len otázkou času, kedy nám začnú liberáli podsúvať okrem LGBTI agendy ďalšie zvrátenosti ako sú práve práva nerkrofilov, zoofilov či čuduj sa svete pedofilov (aj keď to nie sú asi sexuálne menšiny). Ale, že to príde takto skoro a budú sa snažiť posúvať hranice tolerancie voči týmto, podľa môjho názoru chorým skupinám, to nikto nečakal.

Pri všetkej úcte k novinárskej práci sa mi veľmi ťažko hľadajú slová pochopenia pre to, prečo Sme s touto témou takto povrchne, lajdácky spracovanou vôbec prišlo. Ako môžu redaktori denníka Sme nepriamo tvrdiť len na základe citovania nejakých štúdií, že choroba ako taká, ak nie je sprevádzaná odsúdeniahodným zneužívajúcim konaním, je v podstate niečo ako norma. Respektíve, že samotná choroba nemá viesť k odsudzovaniu človeka, ktorý ňou trpí.

Vrcholom bol nekritický rozhovor s riaditeľom školy, ktorý je pedofilom. Redakcia sa uspokojila s jeho informáciou, že deťom zatiaľ neublížil. Teda podľa Sme je riaditeľ s takouto poruchou OK. A je demokratické ho vo funkcii nechať, samozrejme.

Sme hovorí, že nie každý pedofil deti sexuálne zneužíva. Inak SME zdôrazňuje, že nie každý pedofil deti sexuálne zneužíva, teda povedané, sú aj takí a tí sú zlí, ale tí, ktorí tak nerobia, by nemali byť podľa zástupcu šéfredaktora Filu perzekvovaní. KTORÍ? Tí, ktorí zneužijú dieťa, snáď a dúfajme, vždy pôjdu do väzenia. A tí druhí, tí sú perzekvovaní AKO, pán Filo?

Celé to zaklincoval Prostredník z Progresívneho Slovenska. Podľa neho Sme tému spracovalo dobre, navyše nevidí v článkoch „ani najmenšiu stopu toho, že by sexuálne zneužívanie detí malo byť odrazu tolerované“.

Alojz Hlina (fiktívne KDH), toho času práve z toho Progresívneho Slovenska, s ktorým podpísal predvolebnú dohodu a uvažuje aj o ďalšej spolupráci!

Všetko sa to posúva, verejná mienka sa masíruje, aby tieto zvrátenosti postupne verejnosť začala akceptovať. Veľmi obdobne ako pri téme homosexuálov. Prečo? Je to ďalší dielik v puzzle búrania tradičných hodnôt? Ako je možné, že redakcia nevydala žiadne negatívne stanovisko napríklad pri téme pedofilného učiteľa, ktorý je v dennom kontakte s deťmi? To naozaj nie je pre spoločnosť lepšie tie deti radšej chrániť, ako sa spoliehať na to, že to má daný riaditeľ „pod kontrolou“? Za zmienku v tejto súvislosti stojí otázka, ktorú si k téme položil konzervatívny denník Postoj. Kto má záujem na tom, aby sa takéto témy dostávali do médií. Či to skutočne náhodou nie je jednoducho niekto, kto má záujem presadzovať kultúrne vojny bez ohľadu na cenu a dôsledky, ktoré môžu priniesť, a hoci môže x-krát tvrdiť opak?

Čo bude nabudúce, pani šéfredaktorka? Vrahovia?

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.