Založ si blog

Som proti fašizmu! Aj Vy ste naleteli? !

Samozvaní bojovníci proti fašizmu, ktorí pritom sami javia prvky fašizmu, sa oficiálne vzhľadom k rastúcim preferenciám zjednotených pronárodných kresťanských strán na spoločnej kandidátnej listine Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko rozhodli, že je najvyšší čas obohatiť svoju bezzubú marketingovú stratégiu o nový prvok guerilla (záškodníckeho) marketingu, a to narúšanie pokojných mítingov strany ĽSNS v duchu ušľachtilého cieľa – odvážneho boja PROTI FAŠIZMU.

Len akosi páni Truban, Beblavý, Kiska a Hlina svojim stúpencom fašizmus vysvetľujú na spôsob – kto nesúhlasí s našou „liberálnou“ ideológiou je fašista! Keby im to vysvetlili podľa definície, ktorá vychádza z odbornej terminológie, tak by sa im veľa stúpencov otočilo chrbtom a ešte by na nich ukázali, že to oni najslušnejší z najslušnejších sú tými zlými fašistami, ktorí tú obmedzujú slobodu a politické práva občanov.

To, že svoj boj myslia naozaj vážne bolo vidieť aj v Sabinove a následne v Košiciach, kde dokázali zmobilizovať svojich „odporcov“ fašizmu a narušiť tak pokojné zhromaždenie ľudí, ktorí si bez náznaku agresie prišli vypočuť kandidátov na poslancov NR SR zjednotených pronárodných kresťanských síl. Na sociálnych sieťach sa dokonca mnohí ľudia vyjadrovali, že majú informácie o tom, že tohto „antifašistického“ odboja sa zúčastnili aj ľudia, ktorí dostali za účasť finančnú odmenu a boli prevažne z rómskeho etnika dovážaní nemenovanou agentúrou autobusmi z osád.

Ďalším krokom v tejto novej provokačnej stratégii, v ktorej medvediu službu poslušne vykonávajú „objektívne“ mainstreamové média, je vyvolávanie dojmu davovej psychózy, že mítingov ĽSNS sa zúčastňuje viac ich odporcov ako ich prívržencov. Čo je teda ničím nepodložené zavádzanie a manipulovanie verejnej mienky.

Zjednotené pronárodne strany majú mítingy po celom Slovensku, až do začiatku volebného moratória. Dokedy táto nová stratégia „antifašistom“ vydrží? Obávam sa tiež toho, že môže prísť aj k pokusom vyvolať násilné strety medzi obyvateľstvom v snahe vyvolať „ukrajinský“ scenár krvavej revolúcie. Predsa týchto mítingov sa môžu zúčastniť aj prívrženci hnutia „ANTIFA“ a to nie sú žiadni anjeli, ale sú to radikálni extrémisti, ktorí k páchaniu násilia a obmedzovaniu osobnej slobody nemajú odpor. Chápte to, ako možný scenár. Predsa Kiska je schopný urobiť čokoľvek, aby sa dostal k moci, aj násilný štátny prevrat. Tie vyjadrenia vo verejnom priestore zazneli, že ak nebude podľa jeho predstáv, môže dôjsť aj k revolúcii.

Prejdime k dôvodu použitia tejto osvedčenej stratégie. Klesajúce preferencie a márne snahy presvedčiť voličov iných subjektov, aby prešli ku Kiskovi, Trubanovi, Beblavému a Hlinovi. O koho voličov sa im v skutočnosti jedná? Kotlebovi voliči to nie sú určite, určite to nie sú ani pronárodní voliči. Sú to voliči pána, ktorý odmietol pristúpiť k paktu o neútočení, pána Matoviča a teda OĽaNO. Presne pre týchto voličov je určená táto stratégia, pretože Matovičovi sa úspešne podarilo na seba naviazať voličov (aj mnohých rómskych spoluobčanov, keďže mnohí sú práve na jeho kandidátke), s ktorými títo dôležití páni z paktu o neútočení počítali a asi aj stále počítajú. Takže to nie je o Kotlebovi a ani ušľachtilom boji proti fašizmu, ale je to o klesajúcich preferenciách a snahe odobrať hlasy potenciálnemu víťazovi z tejto „štandardnej“ opozície, teda Matovičovi.

Treba si uvedomiť, že im nejde o ľudí, im ide o ústavné funkcie, ministerské posty a v neposlednom rade o moc. A na to potrebujú percentá! Tie im urobia len voliči, nech už sú od kohokoľvek.

 

PS: Pán Truban, na východ netreba chodiť pred voľbami ako to teraz slávnostne propagujete, tam treba žiť, aby ste skutočne vedeli, čo to obnáša. Košice a východ republiky nie je ZOO, kde sa prídete pozrieť na opice a sľúbite im banán!!!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.