Čaputovej charakter odhalený!

23. marca 2020, Slavěna Vorobelová, politické dianie

Po obsadení NR SR novozvolenými poslancami a vymenovaní novej slovenskej vlády, ktorá je politicky prijateľná aj pre prezidentskú kanceláriu a ich zahraničných pánov spoza Atlantiku, sa odrazu zobudila aj spiaca madam excelencia Čaputová a ide obvolávať a prosíkať o pomoc hlavy štátov iných krajín, z ktorých väčšina tiež bojuje s pandémiou. Madam excelencia vyhlásila, že bude telefonovať napr. prezidentke Estónska s prosbou o pomoc so zdravotníckym vybavením.

Doteraz prečo nevyužívala svoje kontakty? Prečo zrazu takýto obrat a eminentný záujem  o riešenie pandémie? Prezidentka Čaputová sa práve priznala k tomu, že jej vôbec nejde o občanov SR, ale ide jej len a len o politické ciele a ovládnutie Slovenska. Vyhovárať sa na obmedzené právomoci nie je v tejto kritickej chvíli namieste, pretože ako prezidentka nepotrebuje nikoho súhlas na nezáväzné telefonovanie. Každý, kto úmyselne konal tak, že sa mohol svojim konaním dopustiť ohrozenia bezpečnosti a zdravia našich občanov, by mal čeliť spravodlivosti.

Do Číny či Ruska zjavne volať neplánuje, to by bolo pod jej úroveň. Veď jej názory a postoje voči týmto krajinám, ktoré momentálne v týchto ťažkých časoch pomáhajú mnohým krajinám, sú známe.

Čaputová vyčítala čínskemu ministrovi v Bratislave ľudské práva

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/518661-caputova-hovorila-s-cinskym-ministrom-aj-o-ludskych-pravach/

Čaputová odkazuje Dankovi: Moje stanovisko k Číne je nemenné

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/522433-caputova-odkazuje-dankovi-moje-stanovisko-k-cine-je-nemenne/

Na strane Ruska nevidím rešpekt a úctu k pravidlám, kritizovala Čaputová

https://hnonline.sk/svet/1974878-na-strane-ruska-nevidim-respekt-a-uctu-k-pravidlam-kritizovala-caputova?fbclid=IwAR1VmTf3jcHPND2f1Bnj_iN_uppviYuCZq49LlDqA7GWFLCmPd3Pt0Q7sus

Čaputová: Pre NATO je Rusko bezpečnostnou výzvou, SR zastáva rovnakú pozíciu

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/540775-caputova-slovenski-vojaci-maju-dobre-renome-pred-ozbrojenymi-silami-vsak-stoji-viacero-vyziev/

P.S.: Rusko poslalo do Talianska niekoľko lietadiel so zdravotníckym materiálom a taktiež poslalo aj zdravotnícky personál. Vzhľadom k tomu, ako sa občania Slovenska vo voľbách rozhodli, tak my o takejto pomoci od Ruska budeme len čítať v novinách. Momentálne čítame len, že naša vplyvná prezidentka udáva módne trendy vo farbe rúšok.