Nepochopený génius Matovič

8. apríla 2020, Slavěna Vorobelová, politické dianie

V dôsledku nariadení vlády, v snahe zabrániť šíreniu
koronavírusu v čase veľkonočných sviatkov, vošli do platnosti opatrenia, ktoré mali obmedziť pohyb obyvateľstva a jeho sviatočnú migráciu. Geniálny plán si pán priemér Matovič pre istotu poistil a k policajtom poslal na výpomoc aj príslušníkov našich ozbrojených síl. Žial, obyvateľstvo sa s týmto geniálnym premiérovym nápadom nestotožnilo a pridalo sa ku “spiknutiu” policajtov a vojakov proti novej vláde. Pán Matovič si zodpovednosť plynúcu z vládnej moci vysvetlil ako svojvôľu a na obyvateľstvo, ktoré je dnes vo svete dávané ako vzor zodpovedného pokorného správania, poslal vojakov ako nejaký africký diktátor. Naštastie, idú sviatky, tak občania budú mať čas upokojiť sa a nabrať veľa mentálnej sily na ďalšie geniálne nápady nášho nepochopeného génia Matoviča.
Hovorí sa, že blázni sú len nepochopení géniovia. U pána Matoviča si zatiaľ môžeme byť istí jedine tým, že nápady má síce blaznivé, ale geniálne rozhodne nie sú.
Vážení policajti a vojaci, ktorí ste sabotovali vládne rozhodnutie a spôsobili kolaps dopravy, veľmi ma mrzia premiérové slová na Vašu adresu. Nezaslúžite si to. Záchranári, zdravotníci, lekári, policajti, vojaci, hasiči, predavači, šoféri, kuriéri a ďalší, ktorí ste v prvej línii, tak Vám všetkým patrí vďaka nás všetkých a verte, že občania stoja na Vašej strane. Nadovšetko Vám ďakujeme za Vašu pomoc a obetavosť.

PS: Pán premiér, asi by ste mali požiadať Petra Pellegriniho o rýchlokurz z riadenia štátu. Zjavne máte medzery. Slovensko dnes nečelí len koronavírusu, ale aj Vašej nekompetentnosti. Pretože dochádza k destabilizácii a chaosu!