Založ si blog

Nepochopený génius Matovič

V dôsledku nariadení vlády, v snahe zabrániť šíreniu
koronavírusu v čase veľkonočných sviatkov, vošli do platnosti opatrenia, ktoré mali obmedziť pohyb obyvateľstva a jeho sviatočnú migráciu. Geniálny plán si pán priemér Matovič pre istotu poistil a k policajtom poslal na výpomoc aj príslušníkov našich ozbrojených síl. Žial, obyvateľstvo sa s týmto geniálnym premiérovym nápadom nestotožnilo a pridalo sa ku “spiknutiu” policajtov a vojakov proti novej vláde. Pán Matovič si zodpovednosť plynúcu z vládnej moci vysvetlil ako svojvôľu a na obyvateľstvo, ktoré je dnes vo svete dávané ako vzor zodpovedného pokorného správania, poslal vojakov ako nejaký africký diktátor. Naštastie, idú sviatky, tak občania budú mať čas upokojiť sa a nabrať veľa mentálnej sily na ďalšie geniálne nápady nášho nepochopeného génia Matoviča.
Hovorí sa, že blázni sú len nepochopení géniovia. U pána Matoviča si zatiaľ môžeme byť istí jedine tým, že nápady má síce blaznivé, ale geniálne rozhodne nie sú.
Vážení policajti a vojaci, ktorí ste sabotovali vládne rozhodnutie a spôsobili kolaps dopravy, veľmi ma mrzia premiérové slová na Vašu adresu. Nezaslúžite si to. Záchranári, zdravotníci, lekári, policajti, vojaci, hasiči, predavači, šoféri, kuriéri a ďalší, ktorí ste v prvej línii, tak Vám všetkým patrí vďaka nás všetkých a verte, že občania stoja na Vašej strane. Nadovšetko Vám ďakujeme za Vašu pomoc a obetavosť.

PS: Pán premiér, asi by ste mali požiadať Petra Pellegriniho o rýchlokurz z riadenia štátu. Zjavne máte medzery. Slovensko dnes nečelí len koronavírusu, ale aj Vašej nekompetentnosti. Pretože dochádza k destabilizácii a chaosu!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.