Sulík musí uspokojiť svoje biznisego

22. apríla 2020, Slavěna Vorobelová, politické dianie

Prečo sa Sulík bude v cirkusovej koalícii držať zubami nechtami, a keď to bude potrebné, tak zradí aj vlastnú stranu, a tým aj svojich voličov, ktorých oklamal minimálne kandidátnou listinou*? Odpoveď je jednoduchá.  Aby uspokojil svoje biznisEGO a splnil si svoj vlastný sen o sprivatizovanom Slovensku. To je jeho politický leitmotív a jeho videnie sveta. Sprivatizovať všetko vrátane vzduchu a času.
Skolabovaná ekonomika Slovenska bude pre neho ideálna príležitosť ako obhájiť a dokončiť absolútnu privatizáciu Slovenska, vrátane jeho obyvateľov. A on veľmi dobre vie, že to musí stihnúť, lebo toto je jeho možno posledné volebné obdobie, viac sa už do parlamentu našťastie hádam nedostane.

*na kandidátnej listine strany SaS sa nachádzali europoslanci a ich mandát europoslanca je nezlúčiteľný s mandátom poslanca NR SR. To, že nemali v pláne sa vzdať mandátu europoslanca je dnes už jasné. Volebný podvod to nie je, ale minimálne je to nekalá „obchodná“ praktika.

PS: Pán Sulík, ak chcete robiť kšefty pekne v tichosti ako doterajšie personálne výmeny, musíte Matovičovi prikyvovať vo všetkom a nie stavať sa na zadné.