Agónia Slovenskej republiky

19. marca 2021, Slavěna Vorobelová, politické dianie

Nechápem, prečo sú ľudia prekvapení, že čerstvo bývalého riaditeľa SIS Pčolinského dali do väzby a je podozrivý z korupcie. Veď žijeme v štáte, v ktorom momentálne platí nasledovný stav. Na čele zákonodarného orgánu je „mafián“ asi vo výslužbe. Premiérom je premlčaný daňový podvodník a pomstychtivý sociopat, ktorý donútil obyvateľstvo dobrovoľne sa podrobiť laboratórnemu pokusu a ktorého mentálna (ne)stabilita sa dá porovnávať s (ne)stabilitou aktivovanej nukleárnej bomby. Tiež panuje laicky a možno aj odborný názor, že pán premiér má v hlave niekoľko svojich „súkromných radcov“. Prezidentský palác okupuje nemohúca princezná, cez ktorú si USA podľa všetkého ukájajú svoje imperiálne túžby, aktívne zasahujúc do našich vnútroštátnych záležitostí a už sa to ani nesnažia kamuflovať. Na pozícii špeciálneho prokurátora je človek vo výkone trestu, ktorý sa podozrivo motá pri každej „významnejšej“ vražde, o ktorom sa povráva, že je dlhodobo spolčený so zahraničnými tajnými službami. Ústava SR sa menila len kvôli nemu a mienkotvorní manipulátori ho vykresľujú ako boží meč spravodlivosti (žiaľ iba jednostrannej spravodlivosti v medziach dekadentného liberalizmu). Aké príznačné, že jeho kumpán, ktorý mu podivne zabezpečil bezpečnostnú previerku a z ministerského postu sa neuveriteľne rýchlo ponáhľal skryť do NR SR za poslaneckú imunitu, sám seba označuje za „posledného križiaka“. Prezumpciu neviny si patentovali informační fašisti z novinárskych kruhov, ktorí bez dôkazov alebo na základe vymyslených dôkazov verejne „popravia“ kohokoľvek sa im zachce a poslušne manipulujú „jedinú pravdu“ v prospech impéria.

Úplná tragédia je, že takíto „kati“ svoje verejné popravy vykonávajú aj v mene polície na FB stránke, ktorá vraj bojuje proti dezinformáciám a hoaxom. NAKA slúži ako PR agentúra vládnej moci, ktorá za prítomnosti televíznych kamier vykonáva zatýkania, ktoré skôr pripomínajú bohapustú demonštráciu sily ako štandardný policajný postup. A v neposlednom rade v našich väzniciach týrajú neodsúdených väzňov (niektorých až na smrť) ako v nejakej rozvojovej krajine, zatiaľ čo skutoční vagabundi a zločinci si užívajú slobodu a ulúpený majetok. Zároveň však musím konštatovať, že takýto nepriaznivý stav navodzuje veľmi úzka skupinka ľudí pohybujúca sa v danom priestore. Veľká časť novinárov si svoju prácu vykonáva nanajvýš čestne. Renomé polície, prokuratúry a aj súdnej moci je pošramotené práve kvôli takejto úzkej skupinke ľudí. Pevne verím, že OČTK už čoskoro dokončia seba očistu a nastolia vládu zákona, ktorý platí pre všetkých rovnako a zločinci spoznajú spravodlivé tresty. Veľká česť a úcta patrí nebojácnym poctivým policajtom, prokurátorom a sudcom, ktorí aj napriek súčasnej, veľmi nepriaznivej situácii, idú na doraz v boji proti zločincom aj na najvyšších spoločenských miestach.

Samostatnou kapitolou je boj s pandémiou, ktorá je svetovým unikátom v tom, že dokáže hoaxy a dezinformácie postupom času premieňať na holé fakty, ktoré nás vrhajú do pazúrov tyranie dekadentného liberalizmu pod záštitou korporátneho fašizmu, v ktorom byť „normálnym“ je trestným činom. Za zmienku tiež stoja protekcionistické praktiky nemenovej veľmoci, ktorá má v područí mnoho našich politikov a novinárov, ktorí slúžia ako politicko-spoločenský kontrolný ústav liečiv a odobria len tie medikamenty, v ktorých je obsiahnutá len tá 100% zaručene správna ideológia. Takí Sulíkovci vraj odchádzajú z vlády len preto, že žiadna myška ani morča neskapalo po podaní ruskej geopolitickej zbrane. Tragédiou je, že najväčším problémom novinárskych manipulátorov je to, že tieto pokusné myšky a morčiatka sa po skončení testu dali utratiť (čo tam po ľudských obetiach), kiežby ich radšej zabil Sputnik V, to by na ich hroboch tancovali ako besní, veď majú s takými tanečkami parádne skúsenosti. Taktiež pevne verím, že verejnoprávne médium RTVS vystavuje poriadne vysoké faktúry za tú neskutočnú reklamu, ktorú robí skoro každý deň v „prajmtajme“ americkému farmaceutickému gigantu Pfizer. Veď čo by to bolo za objektívne spravodajstvo, keby pri bohapustom klamaní o Sputniku V nám nie je servírovaný obrázok Pfizeru a jeho najspravodlivejšej, najslobodnejšej vakcíny. Čo tam potom, že nezaujatí odborníci Sputnik V odporúčajú, veď ide len o životy nepodstatných občanov kolonizovaného Slovenska. Áno, už musíme dokonca rozlišovať aj odborníkov, pretože aj tí sa rozdelili na prorežimových a proľudských – to sú tí, ktorých masmediálni služobníci impéria označujú za demagógov a blbcov. Na aké dno ešte musí Slovensko padnúť, aby sa občania prebudili a začali brániť svoju republiku?

P.S.: Národná scéna je roztrieštená, pretože každý predseda si myslí, že on je ten Bohom vyvolený náčelník a pokusy o zjednotenie väčšinou skončia na hrotoch ich ješitnosti. Verím, že sa nájde „nový“ politický subjekt, ktorý bude priechodný pre všetkých normálne zmýšľajúcich Slovákov a s jednoznačným koaličným potenciálom. Nálepkovať je jednoduché, politický boj nepozná hranice a podpásovky sú na dennom poriadku, ale aby sa národné strany bili ešte medzi sebou je neprijateľné! Myši a morčatá prežili, tak snáď prežijeme ako slovenský národ aj my.