Vie slovenská vláda, čo sa chystá na Ukrajine? !

6. apríla 2021, Slavěna Vorobelová, politické dianie

Odmietam, aby pohrobkovia nacistických zverov z NATO a EÚ a pohrobkovia anglosaských fašistických feudálov, v jazyku súčasnej propagandy si vravia „euroatlantickí demokrati“, opäť zneužívali Slovenskú republiku a jej územie na ďalšiu bojovú výpravu smerom na východ a kvôli svojej neukojiteľnej, priam až úchylnej imperiálnej povahe, pocitu svojej bohorovnej nadradenosti nad ostatnými národmi sveta a krvilačnej nenávisti voči slovanskými národom, tak znova vystavovali planétu hrozbe vzniku ďalšieho celosvetového ozbrojeného konfliktu.

Odmietam, aby kadejaké vlastizradné mentálne trosky a americkou ambasádou dosadené kariérne politické bábky vystavovali našu republiku a našich obyvateľov hrozbám preventívnych úderov.

Odmietam, aby sa naše ozbrojené sily podieľali na provokačných akciách „euroatlantických demokratov“ voči Ruskej federácii a nič neriešiacej eskalácii napätia.

Odmietam, aby bábková fašistická vláda na Ukrajine dosadená „euroatlantickými demokratmi“ ohrozovala mier v Európe a dožadovala sa spoluúčasti na tejto fašistickej akcii od členských krajín NATO, ktoré majú záujem žiť v mieri.

Odmietam, aby sa naše územie používalo na „plánované“ presuny „výpredajovej“ vojenskej techniky a zbraní, ktoré sú v obrovských počtoch prepravované smerom na Ukrajinu.

Odmietam, aby sa slovanské národy vzájomne zabíjali pre zisky západného vojensko-priemyselného komplexu.

Odmietam, aby bola Ruská federácia označovaná za agresora.  Rusi majú právo sa brániť proti akýmkoľvek aktom agresie.

Odmietam, aby bol Jaroslav „jastrab“ Naď ministrom obrany a aby sa v tichosti s jeho súhlasom vojenské letisko Sliač prebudovalo na muničný sklad s jadrovými zbraňami. Legitímny prezident Ruskej federácie Vladimír Putin nie je bezbranný indiánsky kmeňový vodca vyzbrojený palicami a kameňmi, ale hlavný veliteľ jadrovej superveľmoci a je veľmi smutné, že naši ukrajinskí susedia naleteli na sľuby euroatlantických vojnových štváčov a sú odhodlaní položiť svoje životy len kvôli tomu, aby si západ overil, dokedy môže Rusom beztrestne brnkať po nosoch. Kto chce vojnu, ten si totižto nepriateľa vždy nájde.

P.S.: Žiadna vojna nikdy nepriniesla nič dobré pre obyvateľstvo. Nedovoľme, aby naša bábková vláda urobila zo Slovákov živé terče. Už len to, že mlčí o presunoch vojenskej techniky cez naše územie, o niečom svedčí. Rusko nie je nepriateľ, Putin nezačal žiadnu vojnu. Pozrime sa lepšie, kto vo svete rozdúchava a vedie vojny, samozrejme v mene „demokracie“ a ničí celé národy na dlhé roky. Kto sa nepoučí z minulosti, nezaslúži si lepšiu budúcnosť!