Čaputová nech kriticky myslí pri výbere šiat

10. decembra 2021, Slavěna Vorobelová, politické dianie

Čaputová nech kriticky myslí, aké šaty si na seba navliecť

To snáď NIE ! Čo také vyštvalo protislovenské živly z ich kaviarenských pelechov?! Žeby ujo Soroš nariadil a poslal financie na nejaký pseudoliberálny projektík o kritickom myslení a dovoľoval len jednu jedinú pravdu podľa našich liberálov?! Najliberálnejšia rezidentka paláca Čaputová vraj pripravila video seriál o sociálnych sieťach a kritickom myslení, ktorý je súčasťou nejakého „vzdelávacieho“ projektíku „Mysli s hlavou štátu“.

Zdroj obrázku: facebook.com

Zdroj obrázku: facebook.com

  1. O vzdelaní Čaputovej existujú pádne pochybnosti a povráva sa, že jej vysokoškolský titul sa radí do jednej kategórie s takou inteligenciou Slovenska ako Matovič, Kollár, Lipšic, Todová či Gröhling, teda ľudia s pochybne nadobudnutými titulmi a plagiátori podľa mnohých médií. Z uvedeného nám vyplýva, že táto pani nevedela dôveryhodne vysvetliť ani svoje vzdelanie a radšej sa z advokátskej komory nechala vyškrtnúť. Vyznieva teda groteskne, ak prezident štátu ide vzdelávať prostredníctvom infantilných videí svoj národ. Táto pani nemá najmenšiu kvalifikáciu, aby poučovala a vzdelávala druhých a už vôbec nie o tom, čo to je kritické myslenie. Verím, že všetci chápete, čo je cieľom tejto prízemnej iniciatívy.
  2. Vieme už, že naša súčasná hlava štátu vyniká prioritne v citlivom vnímaní, takže tento pseudovzdelávací projekt by mal niesť názov „Citlivo vnímaj s hlavou krajiny“. Použijem jej slová: „Mám pocit, že žijem v krajine, ktorej nerozumiem.“ Tieto slová hovoria za všetko! Vaše pocity občanov nezaujímajú, ale zaujímajú ich Vaše skutky a rozhodnutia. Ak nerozumiete ľuďom , tak ako ich chcete poučovať a vzdelávať?! Alebo im nechcete rozumieť, len preto, že Vám neprikyvujú a neakceptujete ich názory a postoje?! Táto Vaša iniciatíva nie je o kritickom myslení, ale je to bohapustý primitívny pokus o ďalšie vymývanie mozgov zvrátenými myšlienkami dekadentného liberalizmu, ktorý nie je o slobode, tolerancii a demokracii, ale o podriadenosti a neslobode, šikane a nenávisti, názorovej diktatúre a dominancii jednej jedinej „pravdy“ – tej Vašej!
Zdroj obrázku: facebook.com

Zdroj obrázku: facebook.com

Vo verejnom priestore sa objavila online debata (9.12.2021 o 19.00) na tému „Sloboda prejavu v čase hoaxov – malo by byť šírenie nepravdy trestné?“ Zostava diskutujúcich nezostala nič dlžná názvu témy, veď posúďte sami: Kolíková- ministerka spravodlivosti, predkladateľka návrhu na zákaz vlastného názoru, teda iniciátorka ministerstva pravdy – tomuto návrhu sa dokonca verejne vysmial aj generálny prokurátor Maroš Žilinka; Lipšic – trestanec na pozícii špeciálneho prokurátora, stelesnená pravda všetkých právd – žalobca, obhajca, prokurátor, sudca aj porota v jednej osobe; Šnídl – redaktor Denníka N, extrémista vycvičený na vyhľadávanie dezolátov, grázlov a vyvrheľov, hoaxérov a antivaxerov, teda ako všetci v tomto propagandistickom plátku, na ktorého prácu by boli hrdí aj v padlej 3. ríši; Kovačič – moderátor politických diskusií, majster sveta v skoku do reči; Hanus – šefredaktor denníka Postoj – znalí problematiky vedia, že tento denník ovláda posledný križiak Krajniak, známy aktér v kauze Gorila – najzakamuflovanejší bojovník z SNP 2, človek, ktorý údajne podvodne a protiprávne vybavil Lipšicovi bezpečnostnú previerku, aby sa mohol stať špeciálnym prokurátorom. Samotné zloženie diskutujúcich naznačuje, že sa jednalo názorovo o exemplárne „vyváženú“ debatu. Teda, ak vôbec bola diskusia umožnená, čo by nemala byť, lebo to je už v samotnom rozpore s Kolíkovej fašistickým návrhom zákona o jedinej pravde, ktorú napíše vyššia moc a my ju nekriticky a vďačne prijmeme. Samozrejme, na Slovensku máme mnoho „pravdoláskarov“, ktorí by sa ešte hodili do tejto diskusie. Taký admin stránky Policajného zboru SR Dávid Púchovský – niekedy bulvárny novinár z Nového Času a dnes hviezda scény šíriacej demagógiu a zverskú propagandu pod hlavičkou fb stránky HOAXY A PODVODY – POLÍCIA SR. Určite nedopatrením zabudli pozvať aj Moniku Tódovú, tá je známou expertkou na šírenie pravdy.

P.S.: V skratke, ako si predstavujú kritické myslenie naši najznámejší liberáli. Kritické myslenie v ich ponímaní je bezbrehé milovanie EÚ, USA a otvoreného Soroša, nenávidenie slovanskej kultúry, Ruska a Putina, s nadšením do seba nechať pichať experimentálne látky aj tisíckrát, voliť len zapredancov ovládaných cudzími ambasádami a všetko národné považovať za fašistické a nacistické, absolútne nenávidenie tradičného formátu rodiny a zároveň vyzývanie na tolerovanie a glorifikovanie iných, nie až tak tradičných formátov rodiny. Čiže čisté PSYCHO. Samozrejme tých atribútov liberálneho kritického myslenia je viac, vybrala som len tie najdôležitejšie. Najprv by mohli naučiť svoje stádo prisluhovačov základom práva a ekonomickým základom, napr. čo je to Ústava SR a výška DPH. Ale ako sa vraví, kto druhému jamu kope, sám do nej spadne. Aby to po najbližších voľbách nebol práve ich prípad, lebo robiť z vlastných ľudí debilov, sa môže, ale len do určitého času. A pohár trpezlivosti Slovákov je už na hrane…