Niekto pre niečo poškodil Kachovku

7. júna 2023, Slavěna Vorobelová, politické dianie

Na Ukrajine dňa 6.6.2023 NIEKTO vyhodil do vzduchu priehradu obrovskej vodnej nádrže, ktorá zásobuje vodou Krym a Záporožskú jadrovú elektráreň, ktorá je najväčšou v Európe. Ten NIEKTO podľa Ukrajincov sú Rusi a naopak podľa Rusov sú to Ukrajinci. S istotou teraz vieme povedať iba dva nespochybniteľné fakty. Ten prvý je, že priehradný múr, ktorého dĺžka je cca 650 m, bol explóziou rozsiahlo poškodený, v dôsledku čoho sa vodná nádrž Kachovka vylieva a spôsobuje obrovské záplavy v smere toku rieky Dneper. Nie je vylúčené, že poškodený priehradný múr nevydrží nápor vody a skolabuje celý. Len pre predstavu Liptovská Mara má plochu 27 km2, objem 360,5 mil. m³ a jej dĺžka je 7,5 km. Kachovka má plochu 2155 km2, objem 18,2 mld. m3 a jej dĺžka je 230 km. To len pre porovnanie, akú obrovskú katastrofu NIEKTO spôsobil. Tým druhým faktom je to, že sa jednalo o útok pod falošnou vlajkou a strany konfliktu sa budú navzájom obviňovať z tohto vojnového zločinu. Lenže, odhalenie skutočného vinníka priehradný múr neopraví a napáchaných škôd bude pribúdať. A zas na to doplatia len a len ľudia, ktorí sú rukojemníkmi bábkového kyjevského režimu ovládaného spojenými štváčmi americkými!

Samozrejme, naše mienkotvorne sa tváriace médiá, hlavné hlasné trúby prozápadnej propagandy a kadejakí popletení pisálkovia a kecálkovia nás ihneď zahrnuli zaručenými 100% overenými NEkonšpiráciami, NEhoaxmi a NEdezinformáciami o tom, že sabotáž Kachovskej priehrady nemohol spôsobiť nikto iný ako sám Putin. No hádam ho tam títo „naši experti“ ešte aj prichytili pri čine a isto ho spoznali v prezlečení za neoznačeného ruského vojaka, ktorý na chrbte niesol ukradnutú práčku, vo vrecku mal na pamiatku odložené diaľkové ovládanie od naloží odpálených na potrubiach Nordstream a počuli ho ako v azbuke vydáva príkazy, aby Rusi ostreľovali samých seba v areáli Záporožskej jadrovej elektrárne.

P.S.: Pravdu sa ako vždy nedozvieme hneď, ale ako sa vraví, čas ukáže ako toto celé šialenstvo začalo, kto bude víťaz a kto porazený. Zjavne mnohí zabudli na to, kto bol kto počas 2. svetovej vojny a tú 3. verím, že nikto normálny nechce!