Blaha a Vorobelová v Rusku, to by bolo titulkov

16. júna 2023, Slavěna Vorobelová, politické dianie

Nevinný poznávací výlet za štátne alebo cesta pre pokyny od sponzorov?!

Hádajte, kde sú v tejto chvíli naši “významní štátnici “ Klus a Šeliga.

12 – 17. 6. 2023 Washington, zahraničná pracovná cesta – poslanci NR SR Martin Klus a Juraj Šeliga sa zúčastňujú konferencie „Podpora Ukrajiny a transatlantické záujmy“.

Mohli so sebou zobrať aj Veroniku so Zuzkou a Jara Naďa, nech to má väčší efekt.

V ruskom Petrohrade v týchto dňoch prebieha Medzinárodné ekonomické fórum (SPIEF), ktorého sa účastní viac ako 14 000 návštevníkov zo 130 štátov, teda ide o významnú medzinárodnú udalosť, na ktorej svoju reč prednesie aj Vladimír Putin. Predstavte si, že by sa tohto medzinárodného fóra svetového formátu zúčastnili napr. Ľuboš Blaha alebo Slavěna Vorobelová. To by bolo mediálneho šialenstva o ruských agentoch, ktorí si išli pre rozkazy od Cára Vladimíra I. Dobyvateľa. To by bolo škrekotu od pisálkov a kecálkov o snahe Ruska ovplyvňovať voľby na SR cez plné tašky rubľov v snahe obnoviť Veľké Rusko. Dva týždne by tu Naď a jeho brigádnici šírili konšpirácie a dezinformácie o tom, ako ruské vojská pochodujú s lopatami smerom na Slovensko. Síce podľa nich nie sú schopní dobyť ani vyľudnenú dedinu na Donbase.

Oficiálna delegácia Slovenska na toto Petrohradské fórum vyslaná nebola, čo je podľa môjho názoru veľká škoda. Som si istá tým, že záujemcov o účasť by bolo aj na celú štátnu letku, či už z radov poslancov alebo z radov odborníkov a podnikateľov. Ale „našťastie“ na nejakú konferenciu o podpore Ukrajiny sme delegáciu poslali, konkrétne delegátov Šeligu a Klusa.

Šeliga to je ten apolitický organizátor protestov za Poslušné Slovensko, teda slovenského majdanu. Je to teda ten správny zástupca Slovenskej republiky na takejto konferencii v D.C. Dúfam, že po vzore svojho politického otca Andreja Kisku, tam tento „štátnik“ nebude opľúvať Slovensko a slovenský národ, stačilo tej medzinárodnej hanby, čo svojho času narobil „štátnik“ Kiska.

P.S.: To sú teda náhodičky, že práve títo dvaja. Dobrý výlet, ktorý im platíte vy všetci! Alebo, žeby to platila priamo americká vláda?!