Založ si blog

Obchodná schéma predsedu SNS a jeho podnikateľov rozožiera krajinu

Slovenská národná strana sa dopúšťa ako materiálnej, tak aj ideovej krádeže na tomto národe! Biznis schéma predsedu SNS a jeho spriatelených podnikateľov rozožierajú Slovensko ako kyselina. 

V lete 2016 sa predseda SNS vyhováral na predchádzajúcu vládu, pri pofidérne rozdelených 300 miliónoch z eurofondov na ministerstve školstva za Petra Plavčana.

Dnes však už nemá Danko žiadnu výhovorku pri rovnakej schéme rozdeľovania financií firmám svojich známych, bez akejkoľvek predchádzajúcej vedecko-výskumnej činnosti.

Presne to je predstavou Andreja Danka o fungovaní štátu. Hlavne, aby bežal biznis z peňazí daňových poplatníkov. Avšak, rozkrádanie školstva je aj rozkrádanie intelektu a ideovo-hodnotového ducha Slovenska. SNS ako národne orientovaná strana by si mala na prvom mieste uvedomiť, že každé euro ukradnuté na školstve sa prejaví v budúcnosti na nižšej úrovni vzdelávania a tým pádom na intelektuálnej úrovni našich detí a vnúčat.

Je na zaplakanie pozerať sa na to, ako bezduchý politický obchodník ojazdených áut typu Andreja Danka znásilňuje intelektuálnu budúcnosť Slovenska a jemu podobní kamaráti sa priživujú na našom spoločnom majetku.

Zároveň je zarážajúce, že ministri-odborníci ako pani Lubyová, Matečná, či generál Gajdoš nerozumejú tomu, že dnes pri takomto rozkrádaní verejných financií majú omnoho bližšie k zodpovednosti ako v minulosti. Boli to predsa ministri SNS Štefanov a Janušek, ktorých odsúdili za podobné schémy z minulosti.

Preto už existuje precedens, kedy budú skorumpovaní úradníci privedení na zodpovednosť za okrádanie našej krajiny a nebude to Andrej Danko a jeho kamaráti, ktorí budú pykať, ale ministri, ktorí tieto finančné toky podpísali.

Do budúcnosti dúfajme, že ministri za SNS budú myslieť na budúcnosť nie len svoju, ale aj tohto národa, keď budú „skrášľovať“ Vianoce kamarátom Andreja Danka a sebe vytvárať neistú pôdu do budúcnosti.

Tej kyseliny, ktorá rozožiera Slovensko, tu máme veru požehnane. Zdravotníctvo, obrana, poľnohospodárstvo a k tomu aj školstvo. Ako nízko sa dá ešte všetko zdegradovať a zlikvidovať?!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.