Založ si blog

Ďalšia vlna propagandy prichádza

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom hlavne voči bielym heterosexuálmi ľuďom hlásiacim sa k slovenskému národu. To, že počas víkendu bola v Bratislave vyhlásená mimoriadna situácia kvôli „tranzitnej“ migrácií ani nebudem komentovať, lebo títo migranti u nás aj tak nechcú ostať, len akosi vo svojej púti nemajú kam pokračovať. Ale pre istotu sa tvárme, že títo „tranzitní“ migranti si nevšimli izraelskú vlajku nad Bratislavou a že títo pred vojnou utekajúci neboráci nemajú mobily, na ktorých by si mohli pozrieť správy z Blízkeho východu o tom, čo sa udialo v Izraeli, prípadne žeby im tam mohla prísť správa určená pre tzv. spiacu bunku. Uvádzam to na margo toho, že na západ od nás, napr. v Berlíne, Duisburgu, Madride, Rotterdame, Birminghame, Londýne, ale isto aj v iných mestách sa uskutočnili rozsiahle podporné demonštrácie moslimských prisťahovalcov práve na znak podpory útoku na Izrael a vytešujúc sa zo smrti izraelských obyvateľov. A tu si treba uvedomiť, že v ich náboženskom učení sú pre nich židia rovnakými nepriateľmi ako kresťania. Takže, aby tých Alahových bojovníkov dislokovaných v Európe čoskoro nepovolali do boja proti Šajtanovi, pretože to je to posledné, čo nám tu treba, aby nás tu začali ohrozovať nejakí moslimskí radikáli odhodlaní zomrieť „hrdinskou smrťou“ v snahe dostať sa do raja v zmysle ich náboženského ponímania.

Kto je obeť a kto je agresor?! Cez víkend nám oficiálne na mapu aktívnych ozbrojených konfliktov pribudol aj ten medzi Izraelom a Palestínou, resp. arabským svetom. Ale netvárme sa, že sa tu predtým nič nedialo a že toto rozdúchanie krviprelievania prišlo ako blesk z jasného neba. To rozhodne nie, obyvatelia Izraela či Palestíny (hlavne v pásme Gazy) nepoznajú mier, oni poznajú len vojnu alebo dočasné prímerie. Netvárme sa, že Izrael je obeťou, pretože sa jedná o jeden z najagresívnejších štátov súčasnosti, ktorý dlhé roky okupuje cudzie (palestínske) územie a má na svojich rukách poriadne veľa krvi. A nie je žiadnou výnimkou, že ich bojové operácie majú aj civilné obete, vrátane tých detských. Genocída Palestínčanov je už dlhé desaťročia takmer na dennom poriadku. Tento útok na Izrael určite nemôže mať prívlastok nevyprovokovaný, pretože Izrael určite nie je obeťou, ako nám to začína tá západná “elita” podsúvať pomocou propagandy. Podobnosť s Ukrajinou čisto náhodná?! Tam sme tiež v momente útoku zo strany Ruska úplne vymazali všetok ten niekoľkoročný teror kyjevského fašistického banderovského režimu voči ruskojazyčnému obyvateľstvu na východnej Ukrajine. Tak to tu máme znova, ale pod inou vlajočkou, dobro proti zlu. Len kto je ten dobrý a kto zlý?! Predsa nič nie je čierno-biele.

A z tohto sa dá usúdiť, že keď je propagandistická mašinéria pripravená na zmenu dejstva, tak tento víkendový útok bol len predohrou.

P.S.: Zatiaľ nezaznelo ani raz slovo MIER. Opäť príde len odveta a tak to vyzerá, že ľudstvo sa nepoučilo z hrôz, ktoré tu boli nie tak dávno. Sme opäť o krok bližšie k 3. svetovej vojne, ktorá nebude mať víťaza. Ostáva len dúfať, že EÚ nebude opäť prilievať olej do ohňa a že Slovensko sa opäť nezhostí role amerického užitočného idiota ako v prípade ukrajinského konfliktu, lebo ten oheň môže ľahko vzbĺknuť práve priamo v srdci Európy…

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Lampasák Pavel chce zrušiť právo veta

08.10.2023

Už raz to tu jeden zločinec s fúzikmi pod nosom skúšal a skončilo to najkrvavejším ozbrojeným konfliktom v dejinách ľudstva. Prečo mám pocit, že sa to deje znova?! Po poslednom vyhlásení českého prezidenta Pavla o tom, že on by bol za zrušenie práva veta v Európskej únii je jasné, že plán na vytvorenie Európskeho superštátu, Spojených štátov európskych alebo [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.