Založ si blog

Matovičovi nechutí vlastná medicína

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či manželia Matovičovci vlastnia, alebo nevlastnia nejaký kaštieľ, to nech si riešia zákonnou cestou sami, ak sa cítia ukrivdení na svojich právach (predmetný článok dňa 27. septembra 2023 zverejnil napr. internetový portál Plus jeden deň pod názvom „Šokujúce odhalenie strany Hlas-SD: Matovič je nový gróf z Turca“). Ale nedá mi nevyjadriť sa k tomu Matovičovmu kvíleniu v NR SR a tomu nebotyčnému pokrytectvu tohto vynikajúceho manipulátora a samozvaného spasiteľa z Trnavy, ktorému z mne nepochopiteľných dôvodov stále značná časť populácie Slovenska dôveruje a považuje ho za osloboditeľa a božieho bojovníka proti mafii a zločinu.

Prečo sa ten Matovič sťažuje na takýto spôsob predvolebného súboja o voliča?! Zrazu mu nechutí vlastná medicína a zabudol ako tesne pred dňom konania parlamentných volieb 2020 práve on prišiel s videami o Počiatkovej vile na Francúzskej riviére, ktorú oblepil detinskými plagátikmi s nápisom „Majetok Slovenskej republiky“?! Pritom dnes už vieme, že si to celé vymyslel a bohapusto tým oklamal a podviedol voličov. A to nebolo jeho jediné podvodnícke tvrdenie, ktorým sa snažil manipulovať verejnú mienku pomocou vykonštruovaných tvrdení a klamstiev ako taký skorumpovaný kajúcnik.

Zdroj: Slavěna Vorobelová FB

Takže, ako sa on vo svojom prejave zastrájal, že nemá rád chlapov, ktorí nosia červené tangáče a Pellegrinimu odkázal, že ak ešte raz bude rozširovať o majetkových pomeroch jeho manželky takéto reči, tak si to s ním VYBAVÍ INAK. Keď sa už teda dnes cíti ako skutočný chlap, tak by mal chlapsky prijať porážku a mal by predvolebný súboj merať rovnakým metrom, to by bolo od neho chlapské.

P.S.: Z jeho „dojímavého“ výlevu v NR SR sme sa dozvedeli, že on síce v Turčianskej Štiavničke nikdy ani len nebol, ale tie ukradnuté peniaze, ktoré spomínal vo svojom prejave, nijako nevyvrátil.

 

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Lampasák Pavel chce zrušiť právo veta

08.10.2023

Už raz to tu jeden zločinec s fúzikmi pod nosom skúšal a skončilo to najkrvavejším ozbrojeným konfliktom v dejinách ľudstva. Prečo mám pocit, že sa to deje znova?! Po poslednom vyhlásení českého prezidenta Pavla o tom, že on by bol za zrušenie práva veta v Európskej únii je jasné, že plán na vytvorenie Európskeho superštátu, Spojených štátov európskych alebo [...]

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 07:34

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.