Založ si blog

Pani Čaputová, prezidentský palác nie je festival Pohoda

Zuzana Čaputová nie je až také neviniatko, ako sa môže na prvý pohľad zdať.

Liberálny ošiaľ, ktorý zaplavil Slovensko po tom, ako bola už vtedy “bývalá advokátka” Zuzana Čaputová zvolená za prezidentku, v niektorých kruhoch stále neutícha. Zrejme preto, lebo tak, ako niektoré krajne pravicové skupiny ľudí odmietajú priznať chyby, ktoré má Kotleba, tak ich nechcú naše “slniečka” priznať ani svojej vysnívanej prezidentke. O čom hovorím? Zoberme si napríklad pezinskú skládku.

“Dievča, ktoré sa nebálo”, nikdy nebolo súčasťou procesu podania na konanie vo veci skládky v Novej jame na Európskom súdnom dvore v Luxemburgu.

Po pojednávaní vo veci pezinskej skládky na Súdnom dvore EÚ v Luxemburgu napísal vtedajší primátor Pezinka do miestneho časopisu Pezinčan: „V utorok 17. januára sa uskutočnilo konanie vo veci skládky v Novej jame na Európskom súdnom dvore v Luxemburgu.” Mesto Pezinok a jeho občanov zastupovala advokátska kancelária G. Lehnert, k.s. (konkrétne JUDr. Ján Ondruš a JUDr. Katarína Siváková). Účastníkmi konania za mesto boli aj prednosta Mestského úradu Mgr. Miroslav Šebesta a právnička Mgr. Martina Gaalová.” Zaujímavé, že?

Budúca slovenská prezidentka taktiež navštívila len dva týždne po svojom víťazstve v prezidentských voľbách súkromne Prahu. Následne večerala s poslancom parlamentu za TOP 09, ktorý je zároveň bývalým českým ministrom zahraničných vecí – Karlom Schwarzenbergom.

Ten ju podporil ešte počas kampane. V Prahe sa tiež stretla s riaditeľom Knižnice Václava Havla Michaelom Žantovským. Čaputová vraví, že vtedy prišla do Prahy súkromne na koncert Boba Dylana. Proste “Pražská Pohoda”, že?

Netreba zabudnúť na to, ako sa stala obľúbenkyňou francúzskeho prezidenta Macrona. Vedeli ste?

Ten v liste, ktorý adresoval Čaputovej, vyzdvihol “hlbokú oddanosť” Slovákov k európskym hodnotám. Macron taktiež zdôraznil, že obe krajiny „sú povolané ako nikdy pred tým usilovať sa o reformu našej únie“. V liste Čaputovú pozýva na návštevu do Paríža. Uvidíme, či budú spoločne reformovať našu Európsku úniu. Alebo len išlo o vyslanie signálu “Pohody” globalistickým elitám, že na Slovensku majú svojho človeka.

Čo nám z toho vychádza?

Pravdepodobne to, že “čistejší” než ona je už len Andrej Kiska, náš “dobrý anjel” a dosluhujúci prezident. A práve ten jej prepustí už o pár týždňov aj oficálne prezidentský stolec. Dokonca už podľa Čaputovej by nemal odísť ani z politiky. Aký obrat a zabudnutie na slová z volebnej kampane, že?

Festival Pohoda liberálnych a globalistických elít môže v Grasalkovičovom paláci začať!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.

František Oľha, Jozef Božik

Prešov chystá úsporné opatrenia, v rozpočte eviduje výpadok 10 miliónov eur

18.04.2024 17:24

Budú sa týkať najmä prevádzky mestského úradu a obmedzenia prác, ktoré boli naplánované v rámci údržby budovy. Rovnako sa nebudú opravovať ani mosty.

Medveď / Rys / Vlk /

Zákon k situácii s medveďmi je podľa Gröhlinga nebezpečný. Rieši aj vlkov, šakaly či ohrozené rysy

18.04.2024 17:14

Poslanec za SaS Alojz Hlina identifikoval v novele šesť chýb.