Založ si blog

(Ne)Slušný Kiska svojimi klamstvami slušne oklamal +1 ľudí

Lož a manipulácia ako pracovná metóda. Pekný štart do politiky. A to ešte do toho všetkého zatiahnuť takpovediac neskúsenú mládež a oklamať desaťtisíce ľudí na námestiach. Hlavne SLUŠNE a podprahovo.

Aj títo boli oklamaní alebo im pán prezident povedal, že tvoria krovie a základ jeho budúcej politickej strany? https://zaslusneslovensko.sk/fotogaleria/

Už je teda nad slnko jasné, kam smerovali protesty „Za slušné Slovensko“. Nemali nič spoločné so slušnosťou ani záujmami našej krajiny. Bolo to len úbohé zneužitie strašnej smrti dvoch mladých ľudí, Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny. Na ich hrobe minulú jar tancovali takmer všetci. Situáciu využili liberálne strany, opozícia, slniečkári, ale aj tretí sektor podporovaný umelcami. Aj takými hercami, ktorí si radi pred jazdou autom vypijú. Kto však najviac vyťažil z celej situácie je ešte stále prezident Andrej Kiska a jeho slepí fanatici. Mladí, ktorí sa tvárili, že bojujú za lepšie Slovensko, burcovali ľudí na uliciach (je im odpustené, lebo v tej chvíli mnohí z nich ani len netušili, že boli zneužití na politické účely a osobné záujmy prezidenta). Donútili vtedy odstúpiť premiéra Roberta Fica aj s ministrom vnútra Kaliňákom. V krajine spravili doslova prevrat. Všetky demokratické princípy šli bokom.

Z prezidenta Kisku bol odrazu hrdina, aj keď v čase vraždy na lyžovačke, kde mu v hlave vznikol skvelý nápad. Dúfajme, že nie skôr. Tí, ktorí mu však ani vtedy neverili, mali pravdu. Je to len, ako tvrdia médiá, daňový a pozemkový podvodník. Ak chce robiť slušnú politiku, tak v prvom rade nie účinná ľútosť a doplatenie daní, ale rovnaká spravodlivosť tak, ako pre Bašternáka. Nie zakladať stranu, ale kajať sa za svoje podvody a klamstvá. O čo ide vlastne ľuďom, ktorí obhajujú jeho konanie?  Veď sa ospravedlnil, pomýlil. Asi je tých biznis schém oveľa viac, ale určite nie je cieľom boj za slušné Slovensko. To by sa musel Andrej Kiska v prvom rade sám prihlásiť na policajnej stanici 17. júna a nie oznamovať založenie strany a to ako ide klamať a podvádzať ľudí, ktorí fakt dúfali, že sa to v tomto štáte podarí veci zmeniť. Uchopiť moc a riadiť Ministerstvo vnútra SR, aby kryl sám seba a svoje podvody je asi hlavným motívom jeho politického pachtenia.

Ďalší z hlavných organizátorov protestov – Juraj Šeliga, jeho poslušný psík a zanietený obhajca. Už prezentoval, že pôjde za svojim pánom a vstúpi do jeho strany. Už len očakávam, že niečo podobné ohlási aj jeho kamarátka slečna Farská a ďalší z tribún. Protesty neboli o slušnom Slovensku, boli len o ďalšom podvode „úžerníka z Popradu“. Zostáva len dúfať, že ľudia nie sú hlúpi a budú žiadať spravodlivosť aj v prípade Kisku. Zatiaľ sa zdá, že ho prekukli aj politici stojaci na jeho strane barikády. Že mu príliš neveria ani progresívne slniečka, aj keď aj táto divadelná hra môže skončiť spájaním ako to bolo pri Čaputovej a Mistríkovi. Hlavne poriadne mediálne divadlo. Normálni ľudia však vedia už dávno, čo je Andrej Kiska zač.

Neviem ako Vás, ale mňa ako prezident, ktorého som nevolila, oklamal celkom určite a spolu so mnou +1 ďalších ľudí.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.