Založ si blog

Aj liberáli majú právo na svoj názor a videnie sveta, ALE!

Cieľavedomá manipulácia liberálov, resp. progresívcov a predovšetkým marketingové ohlupovanie mladých ľudí miliónmi eur vložených do kampaní, ale aj prostredníctvom mimovládnych organizácií  s podporou zo zahraničia, začína prinášať svoje ovocie. Víťazstvo prezidentskej kandidátky reprezentujúcej hodnoty, ktoré sú podľa môjho názoru väčšine obyvateľov Slovenska cudzie,  predstavuje zdvihnutý, resp. varovný prst pre všetky národné a kresťanské skupiny na Slovensku.

 

Mali by sme sa poučiť, že dobre zorganizovaná liberálna menšina cez spriaznené média prináša do spoločenskej diskusie prázdne frázy a témy, ktoré prezentujú ako myšlienky DOBRA a SPRAVODLIVOSTI. Východiskom pre morálnu obrodu spoločnosti nemôžu byť všeobecné a nič nehovoriace heslá, frázy a prázdne floskuly, ale návrat k tradičným hodnotám postavených na kresťanstve, ktoré formovalo Európu a bez ktorého  by Európa tak, ako ju dnes poznáme, neexistovala.

 

Súčasťou nášho úsilia musí byt aj trvalá snaha o sociálny zmier a spravodlivé prerozdelenie vytvorených hodnôt. Dôležitý je fungujúci SYSTÉM, v ktorom každý dostane čo potrebuje, či sa to týka zdravotníctva, školstva, sociálnych vecí, pričom nikto nebude mať potrebu niekoho uplácať. Naša spoločnosť musí predsa garantovať každému jednému z nás dôstojný a plnohodnotný život a účinné zaopatrenie aj v starobe. Bez morálneho obrodenia a prebudenia, ktorého základom je dobre fungujúca a spokojná rodina, podotýkam tvorená mužom a ženou  cez ďalšiu výchovu a vzdelávanie, ktoré musí byť dostupné každému občanovi, toto nikdy nemôžeme dosiahnuť.

 

Ak nie ste liberál, pridajte sa nám. Sme tolerantní voči všetkým aj voči iným názorom, ale pretláčať nám západné ideológie a rozvracať našu spoločnosť si nenecháme.

 

ZA RODINU, ZA TRADÍCIE, ZA KRESŤANSTVO, ZA SPRAVODLIVOSŤ.

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.