Založ si blog

Sulík musí uspokojiť svoje biznisego

Prečo sa Sulík bude v cirkusovej koalícii držať zubami nechtami, a keď to bude potrebné, tak zradí aj vlastnú stranu, a tým aj svojich voličov, ktorých oklamal minimálne kandidátnou listinou*? Odpoveď je jednoduchá.  Aby uspokojil svoje biznisEGO a splnil si svoj vlastný sen o sprivatizovanom Slovensku. To je jeho politický leitmotív a jeho videnie sveta. Sprivatizovať všetko vrátane vzduchu a času.
Skolabovaná ekonomika Slovenska bude pre neho ideálna príležitosť ako obhájiť a dokončiť absolútnu privatizáciu Slovenska, vrátane jeho obyvateľov. A on veľmi dobre vie, že to musí stihnúť, lebo toto je jeho možno posledné volebné obdobie, viac sa už do parlamentu našťastie hádam nedostane.

*na kandidátnej listine strany SaS sa nachádzali europoslanci a ich mandát europoslanca je nezlúčiteľný s mandátom poslanca NR SR. To, že nemali v pláne sa vzdať mandátu europoslanca je dnes už jasné. Volebný podvod to nie je, ale minimálne je to nekalá „obchodná“ praktika.

PS: Pán Sulík, ak chcete robiť kšefty pekne v tichosti ako doterajšie personálne výmeny, musíte Matovičovi prikyvovať vo všetkom a nie stavať sa na zadné.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.