Založ si blog

Karanténne lágre fikcia alebo časom realita

To, čo navrhuje vláda v rámci opatrení v boji s pandémiou, nemá nič spoločné s ochranou ľudských životov. Očkovať, očkovať, očkovať!!! Nátlak, ktorý nemá v demokracii a slobodnej spoločnosti obdobu. A pán minister Lengvarský ešte arogantne zdôrazní, že očkovanie je DOBROVOĽNÉ. Nech predstúpi pred ľudí a skúsi im to povedať priamo do tváre, možno sa preberie z letargie a ocitne sa v realite. Premiér Heger  k tomu s vážnou tvárou len tak šplechne, že oni ľudí na očkovaných a neočkovaných nedelia. A čo to teda robíte?!

Ak už bojujeme s pandémiou, pretože liečba chorých je nákladná a drahá pre náš rozpočet, aspoň tak to skonštatoval expert Sulík, tak prečo potom nezakážeme predaj tabaku a tabakových výrobkov či nezdravých jedál. Liečba nádorových ochorení je nebodaj lacnejší špás alebo ako tomu má rozumieť bežný občan?!

Farmaceutická lobby ide na plne obrátky a kde tu čítame, kto je ako prepojený s farmaceutickými korporáciami. Propaguje sa očkovanie na každom kroku, ale o záhadných úmrtiach po očkovaní a vedľajších účinkoch nejako ticho. Nikoho z nich netrápi, ak človek zomrie po očkovaní?!

Tento vírus môže mať smrteľné následky, to nikto nespochybňuje. Ale aj vakcína môže mať tie isté tragické následky či neblahé vedľajšie účinky. Je nepochopiteľné, prečo doslova hocikto hocikde môže pichnúť túto experimentálnu vakcínu do hocikoho bez toho, aby mal podrobné poznatky o jeho dlhodobom zdravotnom stave. To naozaj nie je nikomu divné? Toto je medicína 21. storočia? A to nikto nevie, aké dopady bude mať na organizmus človeka o rok, o dva…..po 3., 4. či 10. dávke.

Čo robila naša vláda celé leto, že zrazu sa situácia zhoršuje? Marketingový expert Matovič to nezvládol, marketing s lotériou a uplácaním médií nevyšiel. Možno stačilo povedať pravdu, možno stačil normálny postup – platba za vakcínu, tak ako si platíme za lieky. Možno by bol efekt oveľa lepší. Ale väčšina ľudí už tejto vláde proste neverí. A to je nespochybniteľný fakt.

P.S.: Vážený pán premiér, povedali ste, že Vy sa učíte vládnuť. To je obdivuhodné. Ale choďte sa učiť do školy a svoje hókusy pókusy si robte na pokusných králikoch doma a nie na Slovákoch! Prestaňte ľudí diskriminovať a šikanovať Vašimi infantilnými nápadmi. To, že budete ľudí segregovať, tomu neverili mnohí, no opak sa stal realitou. Ďalší nápad pre neposlušných, ktorí sa nechcú alebo nemôžu z objektívnych príčin zaočkovať bude aký? Budete odchytávať ľudí na ulici, začnete ich zvážať vlakmi do „karanténnych“ táborov alebo pilotne minister obrany Naď vyskúša projekt MOVIR?! Čo bude nasledovať? Kde je ten slávny plán v boji s pandémiou, po ktorom volal Matovič. Plán ste asi dostali, ale nie ako zvíťaziť nad chorobou, ale ako ľuďom zobrať slobodu a od strachu ho asi radšej držíte v tajnosti pred občanmi, lebo viete, že ste len krôčik k občianskym nepokojom a revolte. To aby ste sa už začali radšej baliť!

 

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.