Založ si blog

Matovič začal Ficovu prezidentskú kampaň

Keď Matovič s Hegerom robia prezidentskú kampaň Ficovi

Politické divadlo, nič viac, nič menej. Odvolávanie Fica?! Dôverčivá verejnosť bola po voľbách 2020 plná očakávaní. Ľudia žili v nádejí, že konečne nastanú svetlejšie zajtrajšky a zavládne skutočná spravodlivosť. No nič také sa nekonalo. Avšak ukázalo sa , že naozaj to boli len prázdne predvolebné sľuby a klamstvá hlavne z dielne OĽaNO a ich bossa Matoviča. Prišla kríza a dezilúzia. Najprv tá pandemická. Šikanovali ľudí, oberali ich o základné ľudské práva a slobody, ústavné práva a ľudskú dôstojnosť a popritom v umelo držanom núdzovom stave parádne zarábali bez nutnosti verejného obstarávania. Najprv zarábali na strachu ľudí z choroby. Potom ako mávnutím čarovného prútika doslova z hodiny na hodinu zamenili vymývanie mozgov o pozitivite za vymývanie mozgov vojenským konfliktom. Rovnaký scenár, opäť strašia ľudí, vyvolávajú paniku a na pozadí vojnového konfliktu zarábajú, resp. likvidujú slovenské verejné financie a ekonomiku. Obhajujú svoje konanie tým, že im ide o našu bezpečnosť, ale popritom rozoštvávajú a provokujú Rusko, čím z nás vedome robia potenciálny cieľ útoku. Úmyselne provokujú jadrovú superveľmoc s najväčším jadrovým potenciálom na svete, proti ktorému neexistuje žiadna obrana. Vládni predstavitelia 5,5 miliónového Slovenska dráždia, dráždia veľmoc. Stále nepochopili, že je to konflikt 2 veľmocí a snažia sa podsúvať len ich jednostranný postoj o ruskej agresii voči Ukrajine. Je to jednoducho a prosto geopolitický boj o moc, boj o teritórium, o nerastné bohatstvo a svetovú hegemóniu.

O ľudí im nikdy nešlo. NIKDY! Aj teraz, to, čo predvádza koalícia na čele s pseudopremiérom Hegerom je číre politické divadlo. Ak Fico niečo spáchal, treba to vyšetriť v medziach zákona. Každý čakal, že hneď po voľbách ho spolu s ďalšími politikmi obvinia z korupčných trestných činov. Veď predsa sme počúvali tú mantru, ukradli 3 miliardy ročne (zaujímavé, že zadlženie Slovenska sa dostalo do červených čísel práve vďaka tomuto matovičovsko-hegerovskému režimu), pozatvárame ich všetkých a podobné floskuly s cieľom zmanipulovať dôverčivý dav. No nestalo sa. Je síce pravdou, že obvinili pár ľudí, kde stále nepadli právoplatné rozsudky.

Prezumpcia neviny na Slovensku ako neznámy pojem

Po vyše dvoch rokoch sme sa dočkali konečne aj toho, že obvinili Róberta Fica. Všetci s nádejou očakávali, koľko ukradol, koľko má na účtoch, koľko má nehnuteľností v najdrahších svetových destináciách. S kým kšeftoval, aké boli korupčné schémy?! Bohužiaľ, uznesenie o vznesení obvinenia bolo veľkým sklamaním. Mnohí renomovaní právnici sa určite pri čítaní chytali za brucho. Od smiechu. Znáška právnych nezmyslov na vyše sto stranách. A záver?! Trestné činy páchali iní. Tí, ktorí sú dnes chránení. Kiska, Matovič a ďalší. Tí, ktorí krátili dane a smiali sa ľuďom do očí.

Súčasnú vládu ľudia nezaujímajú! Nezaujíma ich nič, čo sa deje okolo nich, čo sa deje vo svete. Nereflektujú na vážnu krízu, ktorá už začala a ktorá bude len eskalovať a spôsobí nedozerné škody na ekonomike a aj na samotnej občianskej spoločnosti. Nezaujíma ich, z čoho ľudia zaplatia vysoké účty. Účty za elektrinu, za plyn, za potraviny, za bývanie….. Ich nezaujíma, že sociálne nepokoje sú za rohom. Ich zaujíma POMSTA, ich egá, ich biznisy. Slovensko sa rúti k bankrotu a oni nič. Oni riešia Fica, Pellegriniho, Kotlebu. Jednoducho lídrov opozície. Ich najväčších kritikov. Kriminalizujú tých, ktorí upozorňujú na ich prešľapy a neschopnosť riadiť tento štát, ktorá je nespochybniteľná a každý komu funguje kritické myslenie to už vidí.

Vydať alebo nevydať Róberta Fica?!

Keby na neho niečo mali, už dávno sedí. No nemali, ale vymysleli. Vymysleli hon na čarodejnice. Len ďalšie Matovičove marketingové divadlo, ktoré bohužiaľ alebo našťastie politické body neprinesie nedôveryhodným predstaviteľom súčasnej koalície, ale práve opozičným lídrom. Pretože takto sa to nerobí a ľudia predsa nie sú hlúpi! Vedia, že je to len politický súboj medzi Matovičom, Hegerom, Kollárom, Sulíkom, Čaputovou, Kiskom, Lipšicom a Ficom, Pellegrinim, Kotlebom. Boj, ktorý pre občanov nič nerieši a ešte v časoch, keď sa Slovenská republika rúti závratným tempom na posledné priečky vo všetkých podstatných ekonomických ukazovateľoch. Ak niečo na Fica majú, určite to môžu vyšetrovať aj bez toho, aby Fica vzali do kolúznej väzby. Koho by tak asi mohol pri vyšetrovaní ovplyvňovať? Kisku? Lipšica? Matoviča? Nebodaj aj americkú ambasádu?

P.S.: Ako raz povedal jeden český politik, že byť politickým väzňom je dobrým predpokladom na to, stať sa raz prezidentom (parafrázované). Aby sa nakoniec nečudovali tí, ktorí dnes robia predčasnú prezidentskú kampaň práve Róbertovi Ficovi, že sa raz stane prezidentom Slovenskej republiky. A nezabudnime, kto druhému jamu kope, sám do nej spadne. Verejnosť sa ale v tejto chvíli neteší, že zavrú Fica, ale očakávajú zatvorenie predstaviteľov súčasného zločineckého režimu, komplet celého, a to čo najskôr! Pretože toto, čo napáchali doposiaľ, nemá v dejinách Slovenska obdobu. Zlikvidovať štát za pár mesiacov sa nepodarí len tak hocikomu!… Obyčajná hanba a nenávistné „osobnosti“!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.