Založ si blog

Vydierač Zelenský

Nepriateľský krok a agresia Ukrajiny voči Slovensku a EÚ.

Po včerajšom online vystúpení najväčšieho „geroja“ dnešných pohnutých čias, ktoré sa vysielalo priamo v rokovacej sále NR SR a ktorého klamstvá a podvody si od publika vyslúžili „stending ovejšn“, sa dnes ráno ukázalo, že včerajší živý vstup bol jeho posledným kolom kladenia si požiadaviek a od teraz sa s nami bude baviť úplne inak. Tak po svojom, tak po chrapúnsky! A pristúpil k vydieraniu EÚ, vrátane Slovenska. Ukázalo sa, že nie Rusko je ten zlý štát, ktorý pomocou plynovej závislosti EÚ od Ruska používa zemný plyn ako nástroj vydierania, ale práve diktátor Zelenský začal používať ruský plyn ako nástroj vydierania EÚ, vrátane Slovenska!! Teda vystavil aj nás energetickému nedostatku, ktorý môže spôsobiť ekonomický a sociálny kolaps slovenskej spoločnosti. Dúfam, že toto konanie otvorí oči slovenským „Ukrajincom“ a konečne im dopne, aký gangsterský režim tak vehementne a srdnato obhajujú.

Dúfam, že Heger teraz nezačne rozprávať tie svoje pomýlené kázne o tom, ako sme sa neodstrihli od lacného ruského plynu a vlastne my sme tým donútili chrabrého bojovníka Zelenského, aby tak urobil za nás a aby nám pomohol sa tak oslobodiť spod ruského plynového útlaku…a bla bla bla..no proste fantázii sa medze nekladú, obzvlášť v prípade nášho suplujúceho premiéra.

Samozrejme, my plyn ako energonosič nevyhnutný pre naše národné hospodárstvo potrebujeme v stabilnom množstve a najlepšie aj za stabilnú a nízku cenu. To sme donedávna mali garantované ruským Gazpromom. Dnes nemáme garantované nič! Otázne je, na koľko máme naplnené zásobníky a či vôbec sa v našich zásobníkoch nachádzajú naše zásoby. Ale ako jedno z riešení vidím to, že Nemecko by mohlo spustiť Nord Stream 2 s odôvodnením akútneho nedostatku v dôsledku odstavenia dodávok až 1/3 ruského zemného plynu cez prepravnú infraštruktúru Ukrajiny, a teda my by sme od Nemecka mohli samozrejme o niečo drahšie, resp. o dosť drahšie nakupovať ruský plyn „prerobený“ na nemecký. To je tá reálnejšia možnosť, ktorá by určite Sulíkovi spôsobila takú radosť, že možno by sa aj pobalil a zmizol by na ten svoj ranč do Austrálie, lebo však on ako nemecký vlastenec by sa nepotešil z takého víťazstva Nemecka na náš úkor?! Nereálnejšia možnosť je LNG plyn, ale tá je tak nereálna, že nebudem ani dávať nádej Hegerovi, Naďovi a ani Čaputovej.

Takže záverom už len dodám, nezabudnite na tú oslavnú mantru Sláva Ukrajine!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.