Založ si blog

Lampasák Pavel chce zrušiť právo veta

Už raz to tu jeden zločinec s fúzikmi pod nosom skúšal a skončilo to najkrvavejším ozbrojeným konfliktom v dejinách ľudstva. Prečo mám pocit, že sa to deje znova?!

Po poslednom vyhlásení českého prezidenta Pavla o tom, že on by bol za zrušenie práva veta v Európskej únii je jasné, že plán na vytvorenie Európskeho superštátu, Spojených štátov európskych alebo Európskej ríše nie je žiadnou fantazmagóriou z konšpiračnej dielne ukrytej v zabudnutej maštali niekde na lazoch, ale je to reálna snaha vplyvných politických kruhov, ktoré majú dostatočnú politickú silu na to, aby sa takáto transformácia EÚ stala skutočnosťou, ak ich nedokážeme zastaviť. Lebo to sa potom môžeme rovno rozlúčiť aj s tým zvyškom suverenity, ktorý nám ostal a ktorého významnou súčasťou je právo veta v EÚ, čo zaručuje práve malým štátom ako Slovensko, že nebudú zomleté väčšími štátmi a nedostanú sa pod absolútny diktát nikým nevolených bruselských úradníkov.

Do Európskej únie sme vstupovali ako do združenia suverénnych národných štátov postaveného na hospodárskej spolupráci, voľnom pohybe občanov, práce a kapitálu. Ale to už dávno nie je pravdou, EÚ sa pretvorila na jeden nechutný byrokratický moloch, ktorý systematicky ako kyselina rozožiera hodnoty, na ktorých základoch sú postavené pôvodné európske národy. Odnárodňovanie, prekrúcanie a spochybňovanie histórie, vydieranie jednotlivých členských štátov, pretláčanie multi-kulti a obohacovanie Európy kultúrne nekompatibilnými nelegálnymi migrantmi z Ázie, Blízkeho východu a Afriky. Toto je dnešná Európska únia pod vedením “reichkomisárky” von der Leyenovej, pod vedením dúhových súdruhov presadzujúcich hodnoty tzv. liberálnej demokracie v ich slovazmysle. Niektoré argumenty však poukazujú na to, že pokiaľ Európa nevytvorí jednotný suverénny štát, tak zostane slabá a vo svojej bezpečnosti závislá od Spojených štváčov amerických. Určite ste to už zachytili, tie reči ako musíme vytvoriť spoločnú európsku armádu, ako musíme mať jednotnú zahraničnú politiku, dokonca o tom blúznil aj pseudonárodniar Andrej Danko. Lenže nič z tohto ešte ani nemáme a tie spoločné európske riešenia nefungujú ani teraz. Veď sa pozrime len na problematiku nelegálnej migrácie, vydieranie členských štátov, ktoré odmietajú presadzovanie bruselskej dúhovej ideológie na úkor svojich tradičných kultúrnych hodnôt, taktiež nikdy som nezachytila, žeby niektorý bruselský top úradník požadoval jednotnú výšku minimálnej mzdy pre celú EÚ. A teraz sa máme baviť o našej bezpečnosti, keď bruselské riešenia tej problematickej migrácie sú také, že namiesto razantnej ochrany vonkajších hraníc sa bavíme o povinnom prerozdeľovaní migrantov?! Aké budú tie obranné riešenia z Bruselu, keď vidíme, ako sa tí sfanatizovaní magori vyhrážajú jadrovej superveľmoci likvidáciou a uvaľujú sankcie, ktoré likvidujú hospodárstvo EÚ, de-industrializujú Nemecko, ktoré je motorom ekonomiky celej EÚ, odmietajú lacný ruský plyn, sabotujú energiu z jadra, presadzujú klimatický idiotizmus a popritom potichu reštartujú uhoľné elektrárne. Načo im je jedna armáda, voči komu majú také krvavé oči?! Veď podľa nich Rusko nie je schopné dobyť ani malú dedinu na východe Ukrajiny, tak čoho sa boja, resp. prečo provokujú?!

Jeden európsky národ, jedna európska ríša, jedna von der Leyenová. Hákový kríž vymenili za hviezdičky, ale zmýšľanie majú rovnaké. A čo to vlastne bude? Európsky superštát, Spojené štáty európske či Európsky kalifát, Ríša liberálnych Európanov? Je to asi jedno, ako to nazvú, pretože nebude to ničím iným ako žalárom pôvodných európskych národov.

P.S.: Môžeme len dúfať, že premiérom bude Fico a takéto nápady bude vetovať, tak ako to už avizujú Poliaci a Maďari. Lebo, kebyže je premiérom náhodou taký progresívec Šimečka, tak ten by isto poslušne ako prvý hlasoval za zrušenie práva veta, lebo on je presne taký ako ten lampasák, teda generál z Čiech. Zaujímalo by ma, dokedy ich budú v tých sorošovských mimovládkach klonovať, pretože už teraz ich je viac než treba.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.