Založ si blog

Zuzanka verí všetkému, čo napíšu média? !

Nedávne vystúpenie pani prezidentky Zuzany Čaputovej len dokázalo, že táto modla slniečkárov, liberálnych médií, bratislavskej kaviarne žije vo svojom svete. Keď v minulosti Marián Kočner prezentoval správy, ktoré si mali písať novinári s opozičnými politikmi, to bolo rečí, aký je to zásah do ich súkromia, že sú to len neoverené hlúposti a podobne.

Dnes je situácia rovnaká, ale s iným uhlom pohľadu médií na vec. Podľa medializovaných, iba medializovaných, nie potvrdených, resp. overených informácií, mal tento muž písať vo svojej komunikácii aj o rôznych súčasných politikoch a známych osobnostiach. Nejde pritom o priamu komunikáciu, len o chvastanie sa pred ženou. Dnes obvinenou z viacerých skutkov súvisiacich s brutálnou vraždou novinára Jána Kuciaka a jeho priateľky. Pre pani prezidentku sú však tieto uniknuté správy faktami. A keď sme už pritom, kto mal predvolebné video s bratom Mariána Kočnera?! Čuduj sa svete, nik iný ako čistá pani prezidentka (predvolebný spot Zuzany Čaputovej ).

Neviem, čo je to za človeka ten jeho brat, možno je to slušný človek. Ale je tu ale. Keď niekto chce na iného zaútočiť, dokáže si veci vyložiť podľa seba. Presne to robí aj „naša“ prezidentka. Odrazu sú reči, ktoré mal viesť Kočner cez utajenú komunikáciu pravdivé. Denník N postupne púšťa rôzne šokujúce informácie z údajne Kočnerovej komunikácie. Keď sú takí spravodliví a túžia len po pravde, mali zverejniť kompletnú komunikáciu. Nielen selektívne vyberať, čo sa im a im spriazneným politickým silám hodí. A tu už ani nehovorím o úniku informácií. Môže vôbec dnes niekto ešte veriť tomu, že naše orgány činné v trestnom konaní dokážu vyšetrovať trestné skutky bez toho, aby o tom písali v novinách? Veď už niekoľko mesiacov neustále unikajú informácie, celé Slovensko si číta, kto mal podľa spisu s kým, ako, kedy komunikovať, komu posielať fotky a podobne. Stal sa z toho nebezpečný precedens, kedy už nik nemá istotu, že v prípade, ak sa obráti na políciu či prokuratúru, bude postup vyšetrovania prebiehať v súlade so zákonmi a jeho výpoveď nebude inšpiráciou pre titulky jedného liberálneho denníka. Na tento únik informácií by sa mali orgány zamerať a ak je dôvod kľudne aj zainteresovaných novinárov trestne stíhať!

Máme potrebu vopred niekoho odsúdiť, bez toho, aby sme poznali kompletný spisový materiál s dôkazmi a výpoveďami svedkov, teda fakty. Ak je Kočner vinný, nech je spravodlivo potrestaný, ale nech rozsudok vynesú súdy a nie prezidentka či médiá. Ak teda voláme po spravodlivosti na Slovensku, tak nechajme príslušným orgánom čas nech konajú.

PS: Neobhajujem Kočnera, ten tu fungoval počas rôznych vlád, ktoré mali povinnosť prešetriť dôsledne jeho „podnikateľské“ aktivity, keďže už oveľa skôr boli pochybnosti o jeho podnikaní, ale jedno viem isto, že ja som ho nikdy nestretla ani som si s ním nikdy nepísala.

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.