Založ si blog

Matovič je premiérom všetkých, okrem Slovákov

Boris Kollár so svojou „rodinou“ sa dá považovať za jediný, ako tak pronárodne orientovaný prvok vládnucej zlovlády na čele s diktátorom Matovičom. Táto zlovláda, ktorá sa dá z veľkej časti považovať za sebranku protislovenských extrémistov, nám už konkrétnymi krokmi ukazuje, že suverenita a zvrchovanosť slovenského národa na zvrchovanom území Slovenska je nežiadúca a systematicky likvidovaná. Či už je to dlhodobá ekonomická likvidácia slovenských podnikateľov, rozpredaj strategických podnikov zahraničným investorom a drancovanie ľudského kapitálu nadnárodnými spoločnosťami, alebo pokusy o kultúrnu diskrimináciu slovenského historického a kultúrneho odkazu, ktorého hlásanie sa už pomaly stáva trestným činom, tak už tu máme aj pokusy o vytváranie prvej kultúrnej a jazykovej autonómie, ktoré sú pod záštitou politicky aktívnych občanov Slovenska patriacich k maďarskej národnostnej menšine.

Po historickom volebnom neúspechu politikov z radov maďarskej národnostnej menšiny sme svedkami toho, že po tom, čo umiernený Béla Bugár opustil post predsedu strany Most-Híd, tak hneď prišlo ku spojeniu tejto strany s aj radikálnou stranou SMK-MKP, ktorá sa už pomaly od vzniku Slovenskej republiky snaží odtrhnúť naše južné teritória a vytvoriť si tam akúsi autonómiu, čo je zjavná protiústavná činnosť. Kde je NAKA a prečo doteraz nezasiahla? Veď proti Kotlebovcom sú neustále vedené nejaké trestné konania a to sa snažia o rešpektovanie suverenity slovenského národa na našom území, čo je dokonca v súlade s Ústavou SR. Prečo sa teda nekoná proti týmto radikálom, ktorých činnosť je zjavne protiústavná a je natoľko dlhodobo organizovaná, že už človek ani nemusí byť vyšetrovateľ, aby vedel identifikovať ľudí, ktorí páchajú túto trestnú činnosť.

Poučme sa z histórie, ktorá dnes píše 100. výročie oslobodenia slovenského národa spod maďarského teroru. Pre náš národ to bolo veľké víťazstvo na ceste za vytúženou národnou slobodou, ktorá bola po stáročia našim predkom odopieraná. Preto by sme sa my, národ slovenský, mali spoločne vzoprieť takýmto provokačným pokusom a mierumilovne, bez nenávisti odsúdiť takéto snahy o vyvolanie nepokojov a napätia medzi majoritou a národnostnou menšinou. Trest musí prísť!!! Táto provokácia voči Slovákom pri príležitosti 100. výročia trianonskej mierovej dohody sa deje aj za účasti vládnych politikov na čele s premiérom Matovičom, ktorého protislovenské konanie je odsúdeniahodné.

Ďalšou „spolupáchateľkou“ je ministerka kultúry Milanová, ktorá avizovala, že uvažuje o znížení financovania (kľudne rozumej o zničení) Matice slovenskej. Atď. tých agentov cudzích záujmov je vo vláde toľko, že by kľudne mohli zriadiť Protislovenskú informačnú službu oficiálne, pretože ich protislovenská činnosť je už natoľko zjavná, že už to nemusia tajiť, veď to všetci vidíme. Lajčák sa to aspoň snažil skrývať.

Ako sa môžeme brániť? Prezidentka SR nám žiaľ nepomôže, nakoľko sama je ústavnou ničiteľkou. Premiér SR – ústavný ničiteľ, spolupáchateľ predseda NR SR. Tento ústavný ničiteľ by teoreticky mohol brániť slovenské záujmy, veď sa hral na národniara, ak ho však niekto nepreplatí, resp. nekúpi. Slovenskí občania, postavme sa na odpor proti týmto zradcom a volebným podvodníkom, ktorí sa dostali k moci ľsťou.

PS: Protislovenský premiér Matovič, som zvedavá či požiadavku maďarských radikálov na zmenu preambuly našej ústavy urobíte formou ľudového hlasovania, toho hlasovania, po ktorom ste volali v predvolebnej kampani. Nech rozhodnú ľudia! Predseda NR SR Kollár, nezraďte národ slovenský za pár eur. Prezidentka Čaputová, nebojte sa, od Vás neočakáme, že budete brániť slovenský národ, vieme, že k nemu nemáte pozitívny vzťah. Možno tak ku krajine a nie Slovensku a Slovákom.

Podelia si Slovensko Rómovia a Maďari? A už to začína.

https://slavena.blog.pravda.sk/2020/04/27/podelia-si-slovensko-romovia-a-madari/?fbclid=IwAR27u023muUjxhfBt16Arjid_V6j7t3gYC6ZuE7Kgpe4byb_z59Gd-4KUNQ

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.