Založ si blog

Spasiteľ Matovič alebo viac testov = väčší biznis

Testovanie v podaní Igora Matoviča začalo takto https://www.crz.gov.sk/zmluva/5021873/ , pokračovalo takto https://www.crz.gov.sk/zmluva/5380151/ a naďalej pokračuje. Pri tomto mega biznise pre čuduj sa svete firmičku z Trnavy, ktorá mala donedávna dlhy voči štátu, asistujeme bohužiaľ, my všetci. Akurát my asistujeme tak, že platíme a necháme si špárať donekonečna v nose, no niekto expresne rýchlo zarába pod zámienkou „zachraňujeme životy ľudí“. Popritom nekonečný núdzový stav, kde sú ľudia zavretí doma pod hrozbou pokút a štátne inštitúcie nemusia robiť žiadne verejné súťaže, čo nám určite závidia aj v nejakej banánovej republike pri rovníku.

Celoplošné testovanie nekvalitnými a nepresnými antigénovými rýchlotestami, ktoré šialený Matovič považuje za „atómovú zbraň proti hnusobe“, je kameňom úrazu a hlavnou príčinou rozpútania katastrofálnej situácie spôsobenej COVID-19, nielen v Nitre. Možná falošná negativita antigénového testovania a následne s ňou spojená ľudská nedbanlivosť, falošný pocit neohrozenosti a zdravotnej nezávadnosti pre svoje okolie, spôsobili a naďalej aj spôsobujú nekontrolovateľné rozširovanie choroby. Po vyjadreniach nitrianskeho primátora zo dňa 5.1.2021  sme sa dokonca dozvedeli, že na Slovensku máme v obehu dva typy antigénových testov, a to tie zlé a tie ešte horšie.

Ja by som s tým ani psa netestoval. Na čo nám budú nekvalitné testy? My sme ľudí oklamali, 250-tisíc ľudí sme tým testovali,“ uviedol náš pán premiér. Ďakujeme teda našej vláde, že po opiciach a dezolátoch, nás už má aj za menejcenných než psov. Už začínam chápať to nekonečné predlžovanie núdzového stavu. Čoskoro nás budú považovať za hydinu v chovných klietkach, aj keď tá aspoň nemusí platiť dane a odvody.

Už pri samotnom prvom Matovičovom celoplošnom experimente bolo vládnymi predstaviteľmi avizované, že negatívny výsledok nemusí znamenať, že človek je negatívny a ľudia s negatívnym výsledkom z antigénového testovania sa majú správať, ako keby boli pozitívni. Aký to má teda význam? Aby sa znova masy ľudí premleli v kontaminovanom prostredí v tomto chladnom počasí s tým, že negatívny výsledok znamená, že môžu byť pozitívni?

Človek nemusí byť epidemiológ, aby vedel usúdiť, že takéto celoplošné akcie s pofidérnymi testami vykazujú viac rizík ako prínosov pre spomalenie a zastavenie šírenia nákazy. Podotýkam, že ani Matovič nie je epidemiológ a dnes už aj skutoční odborníci varujú pred týmito nebezpečnými celoplošnými manévrami.

Na záver už len v krátkosti dodám, že dbajte o svoje zdravie, dbajte o zvýšenú hygienu a skúste obmedziť kontakty hlavne s rizikovými skupinami obyvateľstva, pre ich bezpečnosť. To, že máme Matoviča už plné zuby nemusíme dávať najavo tak, že ohrozujeme svoje zdravie, zdravie svojho okolia a v neposlednom rade zodpovednosťou chránime našich zdravotníkov a lekárov, ktorí musia bojovať za záchranu životov a to nielen pacientov nakazených COVIDom. Držte sa!

P.S: Neviem dokedy toto šialenstvo potrvá a koľko obetí si ešte vyžiada, ale napadá ma citát gréckeho filozofa Platóna: „Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike.“ Teda tí, ktorí sa o politiku nezaujímajú, nechcú nič mať s politikou, nevolia, volia pocitovo, marketingovo, tak sa hádam už raz zobudia, pretože stále to môže byť horšie. Nejaký fašistický egomaniak s komplexom spasiteľa predsa nemôže terorizovať všetkých donekonečna!

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.