Založ si blog

Fanatik Krajči je príliš nebezpečným

V nedeľu sme mali možnosť vo verejnoprávnej televízii v politickej diskusii O 5minút 12 sledovať, vzhľadom na súčasné slovenské pomery, vcelku pokojnú diskusiu, ktorá sa niesla prevažne v odbornej línii s úctou a rešpektom k názoru oponenta. Teda až na zopár nevinných Sulíkových pokusov o odľahčenie nejakou vtipnou poznámkou a jeho nelogický postoj k ministrovi zdravotníctva. Zopár vecí si však dovolím v krátkosti zhodnotiť.

  1. Poslankyňa Saková navrhla niekoľko riešení ako urýchliť procesy okolo ruskej vakcíny Sputnik V, aby sa v prípade úspešného obstarania nemuselo dodatočne čakať na schvaľovacie procesy, atď. a mohlo sa hneď začať s očkovaním. Čím teda logicky hráme o čas a jedná sa o návrh konkrétneho riešenia. Toto si však pán Sulík akosi nevšimol a akurát sa to snažil nič nehovoriacimi rečami zahovoriť. Zaujímavé však je, že o chvíľu začal útočiť na Sakovú s tým, že opozícia len kritizuje, rozpráva, čo by bolo, keby sme to a hento inak spravili a žiadne riešenia, čo máme urobiť, aby sme zvrátili katastrofálnu situáciu z úst opozície nezaznejú. Škoda, že mu to pani Saková nešplechla do tváre. Ako nám v priamom prenose ukázal, najprv ignoranciou riešenia a následne obviňoval opozíciu, že robí len samé naprieky.
  2. Vicepremiér Sulík nepočúval riešenia, ale za to jeho legendárne ego z najťažšej váhovej kategórie malo uší nastražené na 100%. Denisa Saková „pochválila“ negatívny postoj Sas k celoplošnému testovaniu (žiaľ iba postoj, na hlasovaní to zatiaľ nebadať). Sulíkovi hneď zablikali oči, pritom za takýto „kompliment“ by sa mal skôr hanbiť.
  3. Sulík sa vyjadril aj k neschopnému ministrovi zdravotníctva a oznámil nám, že Marek Krajči nie je profimanažér, teda vlastne on manažér vôbec nie je. To akože vážne?! Vy nám len tak medzi riadkami oznámite, že dnes naše najkľúčovejšie ministerstvo v boji proti „hnusobe“ slúži ako zaškoľovacie stredisko pre nejakého nábožensky sfanatizovaného nemanažéra, ktorý sa to možno naučí a možno nie? Kto bude v jeho štátnicovej komisií? Gröhling, Kollár, Matovič a Krištufková? Koľko úmrtí ešte treba dosiahnuť, aby sa zobudil aj samotný minister Krajči?!
  4. Sulíkovi a strane Sas sú blízke myšlienky hlavne ateizmu a liberalizmu. V poriadku. Marek Krajči, známy to náboženský fanatik, o ktorého profesionálnych a odborných schopnostiach viesť ministerstvo zdravotníctva máme akurát tak veľa modlitebných video dôkazov od jeho asi tiež rovnakých naboženských nadšencov, ale relevantné dôkazy o jeho odbornosti potrebnej na vedenie ministerstva bohužiaľ nie sú verejnosti známe. Chápem, že myšlienky liberalizmu sú v duchu „ži a nechaj žiť“, ale nám tu z dôvodu nekompetentnosti aj Krajčiho zomreli už tisícky ľudí. To, že si tu neschopný sfanatizovaný diletant z ministerstva zdravotníctva urobil križiacku výpravu do neznáma, akože Sulíkovi a ateistickej strane SaS vadí iba to takej miery, že pohovoríme si s ním o tom a povieme mu svoje výhrady! Takto sa bráni princíp „ži a nechaj žiť“ pán Sulík, keď nám tu zomierajú ľudia kvôli Matovičovmu trucpodniku s menom Marek Krajči? Duch svätý im ešte nepovedal „POBAĽTE SA“?!

P.S.: Verím tomu, že Marek Krajči je pokorný, obetavý, slušný, mierumilovný človek, ktorého úmysel nie je niekomu ubližovať a už vôbec nie zabíjať ľudí. Ale tu ľudia naozaj zomierajú zbytočne a obávam sa, že vďaka svojej nečinnosti za to už nenesie len politickú zodpovednosť. V dnešnej katastrofálnej situácii na riadenie Ministerstva zdravotníctva SR nestačí mať len „signály od Boha“ a preludy mysle. Marek Krajči na pozícií ministra zdravotníctva je hrozbou pre našu spoločnosť, to je dostatočný dôvod na okamžitú demisiu a ak to on sám, resp. táto vláda nevidia, tak musí padnúť celá vláda z vôle občanov SR!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:45

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.