Založ si blog

Matovič a Krajči potvrdili svoju neschopnosť pred EÚ

Skvelá správa pre Slovensko! Na Slovensko by mohli prísť pomôcť zahraniční zdravotníci, hlásali nedávne titulky. A teraz si sadnite a pozornosť zamerajte na tie závratné počty, ktoré nás prídu zachrániť.

„Na Slovensko by mohlo prísť pomáhať 10 lekárov a 25 sestier zo zahraničia. Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR v rámci zhoršujúcej sa pandemickej situácie požiadalo vládu o aktiváciu mechanizmu civilnej ochrany Európskej únie. Návrh na stredajšom rokovaní schválila vláda.“ Rezort zdravotníctva predbežne očakáva, že dĺžka ich pobytu by bola 1 mesiac.

Nie, text uvedený vyššie nie je hoax ani prvoaprílový žart! Toto vymyslel náš sektársky minister zdravotníctva Krajči a schválila to naša slovenská vláda, na čele ktorej stojí sám mesiáš Matovič.

Chápem, že potápajúci sa chytá každej slamky, ale toto považujem za totálnu neschopnosť tejto vlády! Je to hanba pred celou EÚ.

Rovno naša špičková vláda mohla EÚ požiadať o patológov a hrobárov v tejto alarmujúcej chvíli, keď sme v rebríčku úmrtí na stotisíc obyvateľov úplne najhorší na svete.

A ďalší klinec do rakvy, bola informácia, že strana Za ľudí bojkotovala možnosť zabezpečiť vakcínu Sputnik V, ktorá vykazuje spomedzi všetkých dostupných vakcín najlepšie účinky. Lebo nie zdravie občanov je na prvom mieste v tejto chvíli, ale geopolitcké hry, na ktoré je Remišová tiež odborníčkou. Vraj dokázala prekuknúť plány hybridnej vojny Putinových stratégov. Nechce, aby ľudia na Slovensku boli opäť pokusnými králikmi. Áno, OPAŤ, píše podpredsedníčka vlády a expertka na všetky oblasti, Veronika Remišová. Zabudla napísať, že pokusnými králikmi sme boli prvýkrát pri celoplošnom „dobrovoľnom“ hračkárskom antigénovom testovaní so súhlasom členov vlády. Vedeli veľmi dobre, že sa jedná o pokus, ktorého výsledkom sú tisícky mŕtvych.

Občania Slovenska totiž v súčasnosti nepožadujú zahraničný zdravotnícky personál, nepožadujú antigénové testovanie, ale požadujú novú vládu a nového premiéra!

P.S.: My, občania Slovenskej republiky, žiadame EÚ, aby čo najrýchlejšie Slovenskej republike poskytla 1 príčetného premiéra a 1 príčetného ministra zdravotníctva. Ideálne by bolo zaslať nám rovno 16 nových členov vlády, aby tu ľudia konečne prestali zbytočne umierať!

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.