Založ si blog

Vie slovenská vláda, čo sa chystá na Ukrajine? !

Odmietam, aby pohrobkovia nacistických zverov z NATO a EÚ a pohrobkovia anglosaských fašistických feudálov, v jazyku súčasnej propagandy si vravia „euroatlantickí demokrati“, opäť zneužívali Slovenskú republiku a jej územie na ďalšiu bojovú výpravu smerom na východ a kvôli svojej neukojiteľnej, priam až úchylnej imperiálnej povahe, pocitu svojej bohorovnej nadradenosti nad ostatnými národmi sveta a krvilačnej nenávisti voči slovanskými národom, tak znova vystavovali planétu hrozbe vzniku ďalšieho celosvetového ozbrojeného konfliktu.

Odmietam, aby kadejaké vlastizradné mentálne trosky a americkou ambasádou dosadené kariérne politické bábky vystavovali našu republiku a našich obyvateľov hrozbám preventívnych úderov.

Odmietam, aby sa naše ozbrojené sily podieľali na provokačných akciách „euroatlantických demokratov“ voči Ruskej federácii a nič neriešiacej eskalácii napätia.

Odmietam, aby bábková fašistická vláda na Ukrajine dosadená „euroatlantickými demokratmi“ ohrozovala mier v Európe a dožadovala sa spoluúčasti na tejto fašistickej akcii od členských krajín NATO, ktoré majú záujem žiť v mieri.

Odmietam, aby sa naše územie používalo na „plánované“ presuny „výpredajovej“ vojenskej techniky a zbraní, ktoré sú v obrovských počtoch prepravované smerom na Ukrajinu.

Odmietam, aby sa slovanské národy vzájomne zabíjali pre zisky západného vojensko-priemyselného komplexu.

Odmietam, aby bola Ruská federácia označovaná za agresora.  Rusi majú právo sa brániť proti akýmkoľvek aktom agresie.

Odmietam, aby bol Jaroslav „jastrab“ Naď ministrom obrany a aby sa v tichosti s jeho súhlasom vojenské letisko Sliač prebudovalo na muničný sklad s jadrovými zbraňami. Legitímny prezident Ruskej federácie Vladimír Putin nie je bezbranný indiánsky kmeňový vodca vyzbrojený palicami a kameňmi, ale hlavný veliteľ jadrovej superveľmoci a je veľmi smutné, že naši ukrajinskí susedia naleteli na sľuby euroatlantických vojnových štváčov a sú odhodlaní položiť svoje životy len kvôli tomu, aby si západ overil, dokedy môže Rusom beztrestne brnkať po nosoch. Kto chce vojnu, ten si totižto nepriateľa vždy nájde.

P.S.: Žiadna vojna nikdy nepriniesla nič dobré pre obyvateľstvo. Nedovoľme, aby naša bábková vláda urobila zo Slovákov živé terče. Už len to, že mlčí o presunoch vojenskej techniky cez naše územie, o niečom svedčí. Rusko nie je nepriateľ, Putin nezačal žiadnu vojnu. Pozrime sa lepšie, kto vo svete rozdúchava a vedie vojny, samozrejme v mene „demokracie“ a ničí celé národy na dlhé roky. Kto sa nepoučí z minulosti, nezaslúži si lepšiu budúcnosť!

 

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.