Založ si blog

Boj o Sputnik V pokračuje

Vojská sa preskupili a hlavné boje sa presunuli z premiérskeho frontu na front ministerský. Aj keď všetci, ktorí sme ešte ako tak pri zmysloch dobre vieme, že „novo“ rekonštruovaná vláda je stále len ten istý nezmieriteľný a nekompatibilný „krikľavo-čiernobiely“ mačkopes. Chvíľkové prímerie, ktoré nastalo po priamom strete, nijako štátu a občanom nepomohlo. Akurát poslúžilo na doplnenie síl, vytvorenie nových spojenectiev (aj zahraničných), zmenu taktiky a štýlu boja, ktorý sa z priameho stretu zmenil na zákopové a záškodnícke útoky.

Problémy občanov, častokrát už aj existenčné, sú stále pre vládnu špičku druhoradé, a dokonca už aj masmédiá hlavného propagandistického prúdu ich pomaličky odsúvajú do zabudnutia a usilovne podhadzujú znepriateleným stranám konfliktu „Molotovove kokteily“, ktorými tieto pomyselné vojská osmeľujú k páchaniu doslova neľudských zverstiev na štátnych, občianskych a slovenských národných záujmoch. Smutné na tom je, že výsledkom tohto psieho zápasu medzi strašne nebezpečnými ratlíkmi a pouličným mixom bude akurát tak ešte viac „na nože“ rozhádaná spoločnosť, čo bude znamenať ešte hlbší ekonomický, spoločenský a morálny úpadok Slovenska. Nechcem nikoho strašiť, ale takto oslabený štát je veľmi ľahkou korisťou.

Slovenský ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) bol zneužitý a poslúžili na politicky riadenú sabotáž vakcíny Sputnik V a sabotáž našich bilaterálnych vzťahov s Ruskou federáciou. Z ktorej svetovej strany a z ktorých politických strán tento zapredaný západný vietor fúka asi ani netreba uvádzať, veď selektívny prístup a dvojaký meter Zuzany Čaputovej nám jasne odhaľuje, kam až siahajú chápadlá euroatlantickej chobotnice. Je zarážajúce, že Zuzana Čaputová, ktorá sa navonok prezentuje ako prezidentka všetkých občanov bez výhrad, sa podieľa na politickej a spoločenskej destabilizácii a zároveň ohrozuje zdravie občanov spoluúčasťou na sabotáži vakcíny Sputnik V. Je zarážajúce, že sa postaví len na obranu vedcov a odborníkov, ktorí idú v súlade so západnou „propandemickou“ obchodnou líniou. Kde bola táto okupantka Grasalkovičovho paláca, keď Matovič urážal vedcov, odborníkov a skúsených lekárov, ktorí napr. poukazovali na liečbu Ivermektínom alebo na hrozby plynúce z celoplošného laboratórneho pokusu, teda antigénového (ne)testovania. Kde bola táto „hovorkyňa“ americkej ambasády, keď sa právnická vedecká obec postavila na odpor proti znásilňovaniu Ústavy SR – napr. zneužívanie núdzového stavu, vymenovanie neprokurátora a pochybného právnika za špeciálneho prokurátora. V skratke povedané, Zuzana Čaputová je zásadne prezidentkou len „našich ľudí“, ktorých spoločným menovateľom je podozrivá až vlastizradná prozápadná a proamerická oddanosť.

Všetci by sme sa mali postaviť na obranu nielen našich slovenských vedcov, ale všetkých vedcov sveta (vrátane tých ruských a rovnako aj amerických), ak sa do nich začnú navážať kadejakí  pseudo odborníci, ktorí nedokončili ani školu či rôzne pochybné indivíduá. Pretože veda nemá žiadne hranice a už vonkoncom nie hranice štátov, hranice ideológií či hranice nenávisti. Odmietam, aby vedci a odborníci zneužívali a skrývali za vedu svoje politické a ideologické ambície či obchodné záujmy svojich sponzorov a mecenášov. Pretože vtedy sú viac demagógovia a menej vedci, vrátane tej, prezidentkou chránenej „kasty“ vedcov, ktorí túžia nezaočkovaných ľudí vyhnať do rozvojových krajín, do zabudnutia.

P.S.: Prestaňte sa už hašteriť ako malé deti, okamžite umožnite očkovanie Sputnikom tým ľuďom, ktorí majú záujem sa očkovať len touto vakcínou a prestaňte už politikárčiť, pretože tu zbytočne neschopnosťou súčasnej vlády každý deň umierajú nevinní ľudia!  Dokázané s určitosťou je len jedno, že vakcíny majú najlepší vplyv na zisky farmaceutických spoločností a ľudské životy nikoho v tomto marazme nezaujímajú.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.