Založ si blog

Matovičova zaťatá sekera bude bolieť

Nie tak dávno sa začalo očkovať proti koronavírusu. Oslavné ódy na vakcináciu nemali v mediálnom priestore konca kraja. Až došlo k zvláštnemu úmrtiu učiteľky po podaní vakcíny AstraZeneca aj u nás na Slovensku. No nikto netuší či takýchto prípadov nemohlo byť aj viac, len boli zamlčané.

Ako prvá však bola spochybnená vakcína Sputnik V, samozrejme nie preto, že je zlá, ale preto, že je ruská. Čo tam po kvalite, prvoradé sú geopolitické záujmy a ciele veľkých hráčov. Vakcína od AstraZeneca bola sloboda, aj preto ňou prednostne začali očkovať ľudí v prvej línii, učiteľov, atď. Začali sa objavovať informácie, že má vedľajšie účinky a vplyv na zrážanlivosť krvi. Mnohé štáty začali zakazovať používanie tejto vakcíny. Na Slovensku, čuduj sa svete, sa nič také nedialo a mnohí to označovali za hoaxy a konšpirácie. No čo sa stalo pár dni dozadu? Zrazu aj naše ctené Ministerstvo zdravotníctva SR oznámilo, že očkovať vakcínou už nebudú ľudí, ktorí očkovaní ešte nie sú.

Ako sa majú cítiť tí, ktorí už prvú dávku dostali, čakajú na druhú a do toho príde informácia, že očkovanie vakcínou AstraZeneca je zastavené?! Samozrejme chaos a panika. Ale to pri tejto vláde nie je nič výnimočné. Keď sa malo očkovať vakcínou Sputnik V nikto ju neporovnával s AstrouZeneca, aká je to sloboda a aké je to super. Zrazu, keď sa pozastavuje očkovanie Astrou, tak Sputnik k nej prirovnávajú, že sú si podobné. Informačný chaos asi neskončí tak skoro, no v pozadí prebieha tvrdá farmaceutická lobby. Človek je len číslo do štatistiky. Nikoho nezaujíma či umriete alebo nie. Stačí sledovať situáciu na Slovensku. Už vyše 12 000 mŕtvych a stále len metóda pokus omyl. Snáď raz niekto bude niesť za toto všetko zodpovednosť, ale to tu musí byť nová vláda zvolená v nezmanipulovaných voľbách!

Táto akurát na pandémii dáva zarobiť horibilné sumy „našim firmičkám“  a zadlžuje tak Slovensko neskutočným spôsobom. Ich rozpočtová zodpovednosť extrémne nebezpečným spôsobom v tichosti odovzdáva našu republiku do rúk súkromných investorov a Slovensko sa veľmi rýchlo púšťa tzv. gréckou cestou, pretože vláda plánuje zvýšiť výdavky rozpočtu o neuveriteľné 3,5 miliardy eur. Verejný dlh sa tak má zvýšiť zo 48% na 69% do konca roka 2021. Deficit teda bude 11%, čo je nepredstaviteľné. Toto je tá zodpovedná a skvelá vláda?! Veď to bude klinická smrť Slovenska! Čo nedokázali predošlé vlády za 12 rokov, to dokázali títo „matelkovci“ za 1 rok.

Slovensko by sa malo už začať pripravovať na tretiu vlnu, pretože tá sa pomaly, ale isto blíži. Veď už prvá indická mutácia je aj na Slovensku. Otázka času, kedy sa s našou skvelou odborne zdatnou vládou táto mutácia rozšíri do všetkých krajov. A to či vakcíny sú alebo nie sú účinné proti tejto mutácii je stále diskutabilné. Začínajú sa objavovať ďalšie šokujúce články o čiernej plesni, ktorá zabíja ľudí, ktorí prekonali COVID. Ten Bill Gates asi vážne bude nová Sibyla alebo baba Vanga, keď tak podozrivo úspešne predpovedá budúcnosť a je významným, ak nie najväčším investorovom do vývoja a výroby vakcín či genetického inžinierstva. Stačí pozrieť, kde všade má prsty Nadácia Melindy a Billa Gatesa. Napr. táto nadácia poskytla aj nenávratný finančný príspevok na štúdiu celoplošného testovania na Slovensku, teda laboratórneho pokusu spáchaného mesiášom Igorom Matovičom.

P.S.: Vakcína v žiadnom prípade nie je sloboda, vakcína je aj neuveriteľný biznis pre pár vyvolených. Zatiaľ naši vládni experti mlčia, ale vakcinovať sa môžeme donekonečna, pretože účinnosť vakcinácie netrvá večne (zhruba 3 – 6 mesiacov, prípadne pri Sputniku je to tuším 1 rok) a nie je to jednorazová záležitosť. Mnohí sa dali zaočkovať v domnení, že sú z toho vonku a už majú pokoj naveky. Ešte ani samotní vedci to nevedia povedať totižto presne. Ďalšou nie veľmi populárnou informáciou je to, že aj keď ste zaočkovaní, koronavírus môžete dostať a aj ho šíriť vo svojom okolí! Preto sa snažte v prvom rade posilňovať si svoju imunitu a zvážte dobre všetky za a proti očkovaniu. Očkovanie je predsa stále DOBROVOĽNÉ, aj keď nás všetkých nepriamo a nátlakovo nútia sa očkovať. Hlavne s úsmevom a bez rozmýšľania, je asi motto našich vládnych politikov, hlavne nech z toho kvapká, čo tam po ľuďoch, pár tisíc mŕtvych hore dole!

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.