Založ si blog

Propaganda a pokrytectvo nielen Čaputovej

Propagandistickej mašinérii, ktorá už dlhodobo formuje verejnú mienku na Slovensku, sa veľmi úspešne darí odvracať pozornosť občanov od tých naozaj dôležitých tém na zástupné témy, ktoré môžeme pokojne označiť ako bulvár. Aj keď sa na túto činnosť mediálnych skupín z portfólia „slovenských“ prozápadných oligarchov alebo cudzích mocností viac hodí definícia, ktorá popisuje tzv. vymývanie mozgov. Pretože inak sa už ani nedá nazvať táto žurnalistická žumpa hlavného prúdu, ktorej tak oduševnene sekundujú politici prevažne z liberálneho, progresívneho a euroatlantického spektra, o ktorých oddanosti Slovenskej republike existujú vážne pochybnosti a ktorých konanie sa dá doslova označiť ako absolútny rozvrat a likvidácia našej republiky.

Existenčné témy, ktorými by mali byť občania dennodenne spravodajsky „bombardovaní“ sa pomocou propagandy úspešne odsúvajú na vedľajšiu koľaj a postupne sa posielajú do stratena, bez akéhokoľvek významnejšieho verejného pobúrenia. Aj napriek tomu, že na tieto prevažne sociálne a národohospodárske témy pravidelne poukazuje terajšia opozícia a rovnako aj odborná verejnosť. Dokonca niekedy sa ku kritike tejto vlády bláznov pridajú aj prozápadne orientované mimovládky a inštitúty, od ktorých by som to vôbec nečakala, ale to ide len a len na ich česť (aspoň niečo málo, ale to určite nestačí na vyváženie ich dlhodobej rozvratnej činnosti). Dnes medzi takéto témy môžeme zaradiť napr. energetickú krízu, rozpad právneho štátu, neospravedlniteľná šikana a porušovanie základných ľudských práv a slobôd zo strany úradníkov, a dokonca aj polície, deštrukcia národného hospodárstva a likvidácia suverenity Slovenska na úkor Európskej únie, chorá benevolentnosť voči bankám, pokusy na ľuďoch páchané Matovičovou vládou, pošliapavanie Ústavy SR a polarizácia spoločnosti, ktorá mi pripomína pokus o vyvolanie občianskej vojny, LGBTiQJAZHFPULOLHAHA indoktrinácia mládeže a mnohé ďalšie vážne témy. Namiesto toho sú ľuďom vymývané mozgy absolútne nepodstatnými spravodajskými hrami, ktoré hraničia s kriminálnou činnosťou alebo tým nekonečným propagandistickým strašením ľudí kvôli korone, dehumanizácia ľudí odmietajúcich experimentálne vakcíny a šikanovanie ľudí, ktorí si z nosenia rúška neurobili náboženstvo a fanatizmus. Dokonca túto „rúškovú“ šikanu vykonávajú samotní propagandisti, ktorí arogantne a verejne porušujú tieto svoje „blbosti,“ čo si povymýšľali. Viď zopár konkrétnych udalostí posledných dní.

Veľkomožná madam Čaputová sa na klimatickej konferencii arogantne promenáduje bez rúška, ktorého nosenie tak vehementne vyžaduje od druhých a poslušne sa pridáva ku každej spravodajskej „ofenzíve“ proti slobodným občanom, ktorí sú si vedomí svojich práv. A aby toho nebolo málo, tak sama zo seba robí osobnosť svetového formátu a samu seba pasuje do pozície celosvetového hlasu mladej generácie. Zuzka, však teba za hranicami Slovenska poznajú akurát tak u strýka Georga v New Yorku, trošku skromnosti a pokory by nezaškodilo. Predseda vlády Heger to je asi tiež parádny duševný pacient. On sa pohoršuje nad nenosením rúšok a poukazuje na nejakú partičku „nadšencov“, ktorá tu podniká akcie proti vytipovaným obchodom, kde si počas nákupu títo zákazníci zložia rúška. Dokonca sa ich nehanbí verejne označiť za grázlov a vyvrheľov a ešte k tomu tento slaboduchý kazateľ pripojí, že nenosenie rúšok je porušovaním zákona. A to od kedy, pán Heger ?! Mikasova vyhláška nie je zákon, a dokonca ani Mikas nie je zákon! TAK PRESTAŇTE MANIPULOVAŤ VEREJNÚ MIENKU, TU UŽ NIE STE NA NEJAKEJ SEKTÁRSKEJ KÁZNI. A čo tá fotka z cintorína bez rúška pán premiér, nehanbíte sa?! A pár dní predtým vyzývate ľudí, aby ostali doma. Na jednej strane sa tu Heger ukája na tzv. „antirúškaroch“ a nadáva im do spodiny spoločnosti a na druhej si tu pobehuje Harabin po súdoch a do ksichtu sa vysmieva nekompetentným policajtom a strážnikom ZVJS, z ktorých verejne robí právnych analfabetov, niečo ako je Heger. A to len pripomeniem, že Harabin má súdom potvrdené, že nič také ako povinnosť nosiť rúška neexistuje, takže pohov páni policajti, láskavo sa v rámci svojej modus operandi držte v medziach zákona a zbytočne sa neuchyľujte ku kolaborácií s rúškovými fašistami, lebo národ vám to nezabudne, aj keď vám to teraz trpí. Agenta Pfizeru Jarčušku a jeho pohŕdanie vlastnými pravidlami ani nebudem komentovať. Pretože to je už absolútne dno, čo predviedol tento „ pandemický odborník“. Ešte nezabudnime na to pokrytectvo v Národnej rade SR. Pred kamerami poslanci v rúškach a za dverami na chodbách veselo bez rúšok. A teda, že Fico sa napchával slaninou na nejakej chate a že sa priznal k svojej skúsenosti s koronou, to je síce šokujúce odhalenie, ale ako toto pomôže krachujúcej ekonomike a krachujúcim rodinným rozpočtom?! Rozhodne nijako.

P.S.: Tak čo pán premiér, predstúpite pred verejnosť a pokarháte aj excelenciu Čaputovú, Jarčušku, vládnych poslancov a zároveň aj seba za podľa vás porušovanie zákona (ktorý neexistuje) a osočíte sa na seba samého, že ste jeden grázel a vyvrheľ rovnako ako Čaputová, Jarčuška a celá vaša vláda so svojimi poskokmi a nohsledmi?! Nebuďte už pokrytcami a priznajte, že rúško Vás pred vírusom neochráni a snažíte sa len bezhlavo podporovať biznis farmaceutických firiem.

Poznámka: Ak si naša madam Čaputová dá na ekologickom summite zelené šaty, to ešte neznamená, že jej prázdnymi a slaboduchými floskulami zachraňuje planétu. Ale liberálne média šalejú akoby vysadila nový amazonský prales.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.