Založ si blog

Ministerstvo prostitúcie a inkvizície

Už niekoľkokrát sme sa presvedčili o tom, že OĽaNO je v skutku podivná strana a zhluk zvláštnych ľudí. Túto jej povesť parádne „zaklincoval“ alebo skôr “vyšperkoval” ich len 25 ročný poslanec Tomáš Šudík. Ten, kto túto poslaneckú partičku sleduje pozorne, si musí ťukať do čela z toho, ako takýto ideologický a názorový „mačkožabokačkoslonodelfín“ dokáže vôbec spolu existovať v jednom poslaneckom klube. Keď sa len pozrieme na nedávne udalosti, čo povyvádzali zástupcovia tohto hnutia v parlamente, tak z toho človeka rozbolí brucho od smiechu a zapýri sa mu celá tvár od pocitu prenesenej hanby.

Na jednej strane barikády máme poslankyňu Záborskú, ktorá sa správa ako taký katolibanec a snaží sa v 21. storočí presadiť interrupčné zákony, ktoré nás uvrhnú skôr do temného stredoveku. Namiesto toho, aby sa riešila príčina, prečo ženy podstupujú interrupciu (napr. strach mať dieťa z existenčných dôvodov) a aby sa podporila osveta a prorodinná politika, tak táto pani poslankyňa, ktorá je mimochodom lekárka, sa nám tu snaží pretlačiť inkvizičné zákazové zákony. Čo by prišlo ďalšie od tejto poslankyne, ak by zistila, že tento ňou navrhovaný zákon vytvorí čierny trh s interrupciami a interrupčnou turistikou? Budeme stavať hranice pre bosorky a ženám zakážeme vycestovať?

Do toho nám prenikla správa o tom, že jeden z najväčších divov OĽaNO, Romana Tabák, sa kvôli presadzovaniu Záborskej inkvizičného zákona vyhráža odchodom z poslaneckého klubu. Človek uvedomelý by si povedal, že v poriadku, pani má rozum, ale to by sa nemohlo jednať o Romanu Tabák. Keďže najprv za Záborskej inkvizičný zákon zahlasovala, a potom ako blesk z jasného neba začala proti návrhu Záborskej bojovať a vyhrážať sa odchodom. Ako sa hovorí, tam kde končí logika, tam začína vojenská logika. Ale, Romanka, viesť partizánsky odboj proti vlastným?

A tento logický extrém hašteriacej sa Záborskej a Tabák bez akéhokoľvek varovania zrazu povýšil poslanec Šudík na paradox, možno až paranormálny jav, keď na nás vyblafol jeho predstavu o legalizácii prostitúcie a jej zdaňovanie cez registračné pokladne. Proste aktuálne problémy občanov. Vraj ho o to požiadali samotné „sexuálne pracovníčky“, tak začal konať. Zaujímavé. Kedy asi tak spomínané „sexuálne pracovníčky“ boli za pánom poslancom? Či opačne, vážený pán poslanec bol navštíviť „sexuálne pracovníčky“, ktoré sa mu posťažovali, že za svoju „remeselnú činnosť“ nemôžu vydávať daňové doklady a odvádzať dane? A vraj ak aj majú možnosť dodržiavať daňové zákony, tak do popisu poskytnutej služby uvádzajú napr. masáž a to je vraj obrovský intergalaktický problém. A čo by tam také mali písať, aké popisy úkonov? Samozrejme, tento pročkoposlanec to asi má dokonale premyslené, rovno nám to predstavil aj s daňovou reformou s tým, že určité percento z výberu daní by sa mohlo odvádzať cirkvi, ktorá by za tento poplatok „sexuálny remeselníčkam a remeselníkom“ vybavovala odpustky. ALEBO (tu sa prejavila genialita plánu) by sa daňový výber od legálnych „sexuálnych remeselníčok a remeselníkov“ mohol, ako uviedol, použiť na boj proti ilegálnym fachmankám a fachmanom, ktorí si nevedú riadnu účtovnú evidenciu. Škoda, že tento mladý poslanec neprezradil aj spôsob, akým by chcel vykonávať daňové kontroly a razie. A čo tak rovno spraviť Ministerstvo prostitúcie a inkvizície, kde ministrom by mohol byť práve poslanec Šudík, štátnou tajomníčkou pre inkvizíciu by mohla byť poslankyňa Záborská a štátnou tajomníčkou pre boj s ilegálnou prostitúciou napr. poslankyňa Cigániková. Pozíciu hlavného kontrolóra by určite s radosťou mohol prijať Boris Kollár. A aby sa koalícia náhodou nerozpadla, tak ešte by tam bolo treba dať aj nominanta Za ľudí. Tu by som privítala návrat Andreja Kisku, lebo to je asi to najslušnejšie čo v politike máme a je expert na daňové priznania.

P.S.: Musím uznať, že Šudík je možno skrytý génius ako zachrániť náš štátny rozpočet. Deficit a verejný dlh, ktorý dosahuje historické maximá na Slovensku po koronakríze zachránia slovenské prostitútky a gigolovia. To proste nevymyslíš, to je OĽaNO! Apropo, až na pár výnimiek, sa k prostitúcii uchyľujú prevažne ženy kvôli existenčným problémom. Tak ako aj v prípade interrupcií. Radšej by sme mali svoju energiu a štátny aparát nasmerovať na osvetu a podporu aktívnej prorodinnej politiky a nie tu vrhať na Slovensko tieň stredoveku a mať scestné predstavy o tom, že „sexuálne remeselníčky a remeselníci“ sa budú registrovať na daňových úradoch a budú zdaňovať svoje výkony. Slovensku treba vrátiť len zdravý rozum!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.