Založ si blog

Kolíkovej zúfalstvo a patent na pravdu

Zúfalí ľudia robia zúfalé veci. Zúfalá situácia si žiada zúfalé riešenia. Aj takto by sa dalo v skratke pomenovať to, čo sa dnes deje v súčasnosti na Slovensku. Občania sú zúfali z tejto vakcináckovskej vlády plnej duševných trosiek, ich chorého vládnutia a nezmyselných a nelogických nariadení. Provakcinačná vláda je zúfalá z občianskej neposlušnosti a z iného odborného názoru. Vzdor obyvateľstva naberá na sile priamo úmerne s každodennými nezmyselnými opatreniami vlády zloženej z veď vieme, akých jedincov. Vláde slepo sekunduje novinárska „elita“ a vraj odborníci z nejakého tajného zoskupenia s názvom „Konzílium odborníkov“, ktoré sa navonok prejavuje ako sekta a jej členovia ako zmyslov zbavení fanatici, ktorí nepripúšťajú nič, čo nevznikne v uzatvorenom kruhu ich sekty. Základný a spoločný znak, ktorý spája všetkých týchto vakcináckov je holý nespochybniteľný fakt, že DISKUSIA SA NEPRIPÚŠŤA a akýkoľvek názor, aj odborný, ktorý nevznikol v ich hlavách s obmedzeným videním sveta, musí byť zosmiešnený, zlikvidovaný vrátane autorov a aj následných šíriteľov – teda antivaxerov, dezolátov a hoaxerov ako ich označuje správny pravdoláskarský vakcinácek.

A aby toho nebolo málo, tak ministerka vakcináckovskej spravodlivosti Kolíková vyrukovala na nás s tým, že ideme zrušiť jeden zo základných pilierov slobody a demokracie, a to je sloboda myslenia, sloboda prejavu a sloboda šírenia informácií. Takže pre vakcináckov nepohodlné názory a informácie nebudú len zosmiešňované a účelovo likvidované, ale ak Kolíkovej návrh zákona prejde, tak budú aj zakázané a trestané dokonca aj odňatím slobody v podobe uväznenia. Áno, čítate správne, kto si nebude myslieť presne to, čo schváli VAKCINÁCKOVSKÉ MINISTERSTVO PRAVDY, tak trest ho neminie.

A kto bude určovať, čo je jedna jediná, tá najsprávnejšia a dovolená pravda?! Samozrejme, presne to, čo ako prvé napadlo každého zdravo zmýšľajúceho človeka. Patent na pravdu budú mať sorošovské mimovládky, prorežimové novinárske úderky a keď bude treba, tak na pomoc pribehnú aj sfanatizovaní odborníci zo sekty Konzília odborníkov, či rovno si toto právo budú uzurpovať hlavní vakcináckovia ako napr. Čaputová, Matovič, Kolíková, Lipšic, pročkovia a progresívci či skvosty slovenskej inteligencie Bittó Cigániková a Ďuriš Nicholsonová. A teda, ak to nebude stačiť, tak pribehnú na pomoc ich veličenstvá herci a iní dobre zaplatení užívatelia psychotropných látok.

P.S.: Som veľmi zvedavá ako sa Ústavný súd SR postaví k týmto novodobým vakcináckovským zákonom, ktorých obsah je pravdepodobne v rozpore s Ústavou SR, v rozpore s Európskym dohovorom o ľudských právach, a teda v rozpore so základnými ľudskými právami a slobodami. Ak sudcovia Ústavného súdu SR budú ohýbať právo a nedajbože potvrdia, že tieto novodobé fašistické zákony sú v poriadku, bude potrebné urýchlene mobilizovať, pretože to bude začiatok diktatúry a koniec demokratického zriadenia. Mementom bude, ak sa nová vláda vysporiada so všetkými súčasnými zločincami, ktorí si dnes myslia, že uniknú spravodlivosti a adekvátnym trestom za to, čo Slovensku a Slovákom spôsobili.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Predseda KDH Milan Majerský

KDH listom žiada eurokomisiu, aby nám nepozastavila čerpanie financií z plánu obnovy

16.04.2024 17:34

"Nechceme, aby za 'prešľapy' vlády bol potrestaný občan," vyhlásil líder hnutia Milan Majerský.

Belgicko, Európsky parlament, polícia

Krajná pravica tu nie je vítaná. Bruselské úrady zablokovali konferenciu konzervatívcov, kde mal vystúpiť Orbán

16.04.2024 17:26, aktualizované: 17:54

Medzi pozvanými boli tiež niekdajší kandidát na prezidenta Francúzska Éric Zemmour alebo jeden zo strojcov brexitu Nigel Farage.

nehoda, auto

Tínedžer s dvomi promile alkoholu si sadol za volant, po nehode chcel ujsť

16.04.2024 17:20

Mladíka zadržal policajt, ktorý náhodou prechádzal okolo.