Založ si blog

Ruská propaganda alebo fakt

Uvedomujú si vojnoví štváči, zástancovia dodávok zbraní, munície a kadejakí sfanatizovaní „kaviarenskí“ podporovatelia bojaschopnosti Ukrajincov aj niečo také, ako je počet obyvateľov, veľkosť, sila a logistické možnosti armády?! Uvedomujú si taký neopomenuteľný fakt, že jadrová superveľmoc, ktorá má najväčší jadrový potenciál na planéte, nemôže prehrať žiadnu vojnu, pretože v tom momente by sme prehrali všetci a ľudstvo by zaniklo?! Uvedomujú si, že Rusko túto vojnu neprehrá a jediná cesta k mieru a záchrane Ukrajiny a ukrajinského národa je zastavenie ruských vojenských akcií, ku ktorým dôjde jedine v dôsledku akceptovania podmienok Ruska a dosiahnutia stanovených vojenských cieľov Ruska?! Pretože, ak nie, tak sú to všetko zadubení blbci, ktorých myseľ sa pomocou propagandy udržiava v nepríčetnom režime. Keď raz Rusko stanovilo ako jeden zo svojich cieľov „demilitarizáciu“ územia Ukrajiny, tak to proste znamená, že mier nemôže nastať, kým na území Ukrajiny budú zbrane a munícia. Mier nemôže nastať, kým Západ bude vyzbrojovať Ukrajinu, pretože dovtedy ruská armáda neprestane napĺňať svoj cieľ „demilitarizácie“. To snáď nie je až taký ťažký hlavolam, aby to nedokázal pochopiť hocikto svojprávny – mentálne príčetný.

Rusi si stanovili ako hlavné ciele špeciálnej vojenskej operácie, ako ju označujú, tzv. denacifikáciu a demilitarizáciu Ukrajiny. Západ si zas dal „demokratickejšie“ ciele, a to akúsi dehumanizáciu územia Ukrajiny, pretože svojou politikou predlžovania agónie Zelenského režimu, vyzbrojovania a udržiavania ukrajinskej armády a neonacistických práporov v bojaschopnosti len zapríčiňujú utrpenie ukrajinského ľudu (zarovno prebiehajúcej denacifikácii) a predlžujú pre nich nevyhrateľný konflikt, ktorý pri nedozernom predlžovaní v konečnom dôsledku úplne vyľudní územie Ukrajiny. Či už to bude v dôsledku emigrácie obyvateľstva alebo obetí na životoch je úplne jedno, pretože tu je potrebné položiť si otázku, na čo bude Ukrajincom Ukrajina, keď tam už viac nebudú žiadni Ukrajinci?!

Ako príklad nezmyselnosti vojny, propagandistického klamania obyvateľstva Západu o vývoji situácie a vojenskej nemohúcnosti NATO na čele s USA proti ruským ozbrojeným silám postačuje nasledovná bojová taktika ruskej armády, ktorá snáď otvorí oči aj tým „najodhodlanejším“.

Ukrajina teraz dostáva americké rakety Patriot v hodnote 3 milióny dolárov za raketu, ktorými zostreľuje ruské bezpilotné lietadlá (drony) v hodnote 30 tisíc dolárov za kus. Rusi môžu vypustiť 100 dronov na každú americkú raketu Patriot. Raketa zostrelí len 1 dron a 99 dronov si splní svoju úlohu pri rovnakých nákladoch. Už Vám to dopína, že Rusku takýto konflikt vyhovuje a nemá dôvod ho ukončiť, pretože za neporovnateľne nižšie náklady likviduje vyspelé bojové systémy Západu a učí sa nové spôsoby boja a taktiky. Rusko chcelo demilitarizovať len Ukrajinu, lenže demilitarizuje celý Západ, ešte keby ho tak aj denacifikovali. A kým ruská armáda bude zneškodňovať 3-miliónové rakety za pomoci 30-tisícových dronov, tak dovtedy ich to bude baviť a budú to robiť.

P.S.: Nepríde Vám to tak, že vyzbrojovaním Ukrajiny si strieľame do svojej vlastnej nohy, resp. nestrieľame, lebo už asi nemáme ani čím!?

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.