Založ si blog

Remišová v demisii, preč s ňou

Isto sa stalo aj Vám, že ste pri sledovaní Veroniky Remišovej mali pocit prenesenej hanby. A to ešte ani nebola ministerkou, resp. vymyslenou ministerkou a dnes ešte aj v demisii. Aby expertka na bábkoherectvo Remišová našla uplatnenie vo vláde, tak pre ňu museli vymyslieť nové a hlavne úplne zbytočné ministerstvo. Kľudne mu mohli dať názov Ministerstvo Veroniky Remišovej alebo Ministerstvo neschopnosti a diletantstva SR, ale tam by zrejme patrili všetci členovia tejto, znova nasilu zlepovanej vlády Eda Hegera, predtým Matoviča a za chvíľu zrejme pod záštitou Čaputovej. Počas svojho ministrovania Remišová „umne“ zo všetkých svojich pochybení a zlyhaní hystericky obvinila Fica a jeho vládu. Nevadí, že za vlády Fica jej ministerstvo neexistovalo, vinník je u nej vždy dopredu jasný a nikto ju nepresvedčí o opaku!!

Inak povedané, Remišová je hysterka, ktorá baží po škandáloch „nedemokratických“ vlád SR a keď sa k žiadnemu nevie dostať, tak si jednoducho vymyslí svoj vlastný tragikomický scenár a lístky na jej divadelné inscenácie dostávame všetci povinne od médií hlavného prúdu. Stačí, že sa Veronika ráno zobudí ako expertka na odhaľovanie IT špionáže, pozrie sa do prvého zariadenia kybernetickej bezpečnosti, ihneď takéto zariadenie svojim skúseným okom identifikuje ako špionážne a vzápätí škandál, ktorý si sama vymyslela, na tlačovke vykričí do celého sveta. Nič to, že tak odkryje utajované skutočnosti týkajúce sa kybernetickej bezpečnosti Úradu vlády SR či popritom ako ťažko pracuje v prospech občanov si nájde čas na znudenú fotku, ktorou zverejní prihlasovacie údaje do počítača, ktorý umožňuje prístup k informačným systémom verejnej správy. Toľko na margo toho, že je to ministerka aj pre informatizáciu Slovenska, ktorú rieši tak geniálne, že štátna firma Slovensko IT, a.s. pod vedením jej nominanta vygenerovala za rok 2021 stratu 2,5 milióna eur. Skúste si predstaviť, že by nejaký manažér v súkromnej sfére vytvoril takú stratu, okamžite by ho vyhodili a možno by skončil aj pred súdom. Prečo nevyvodila sama voči sebe osobnú zodpovednosť, po ktorej tak zvykla volať ešte ako poslankyňa?! Predpokladám, že časom, keď už ona nebude ministerkou a nebude ani toto jej vymyslené zbytočné ministerstvo, tak sa dozvieme ďalšie a možno aj podstatne závažnejšie škandály, ktoré tam táto „expertka“ povyvádzala. Ozaj, len tak medzi rečou, výšku DPH sa už naučila?!

Samostatnou kapitolou jej politického života je jej brilantná geopolitická optika a spôsoby riešenia svetových kríz, ktoré majú dopad aj na život Slovákov. Na pobavenie len pripomeniem, že keď Matovič z Ruska doviezol Sputnik V, tak Remišová nás „vystrašila“ s tým, že sa jedná o nebezpečnú geopolitickú zbraň Putina, ktorej úlohou je destabilizovať našu prozápadnú orientáciu. No zjavne destabilizovala len jej myseľ a Matovičovu premiérsku stoličku, inak nič, ba dokonca ani tých pár ľudí, čo do seba túto ruskú geopolitickú zbraň vpravilo, sa na počudovanie doposiaľ nepremenilo na Putinovho dvojníka. Neskôr, „zlomyseľní“ Rusi opäť destabilizovali Veroniku, keď ich armáda vstúpila na Ukrajinu. Remišová neváhala ani sekundu a okamžite sa rozbehla na pomoc Ukrajine a vypla si plynové kúrenie (možno ho ani nevypla, ale len v rámci vedenia svojej psychologickej vojny proti Putinovi napísala taký dôležitý status na sociálnu sieť, aby destabilizovala plány Gazpromu). „Úžasný“ prejav solidarity s Ukrajinou, naopak žiadny prejav solidarity s trpiacimi občanmi SR od nej nikdy neprišiel. Neexistuje latka, ktorú by Remišová nedokázala podliezť, čo ale neprekvapuje, veď je produktom z dielne OĽaNO a tam je to zjavne podmienka pre spoluprácu.

A ak Vám to ešte nestačí, lebo Remišovej zjavne nie, tak tie miliardy eurofondov, ktoré prepadli a môžu prepadnúť v dôsledku jej neschopnosti, sú miliardy dôvodov, prečo by mala okamžite skončiť, lebo už pri vytváraní ministerstva pre ňu bolo neskoro.

K referendu o predčasných voľbách treba prísť aj kvôli Veronike Remišovej, pretože dosť bolo zbytočnej ministerky, ktorá nevie zahrať ani len dobré divadelné predstavenie, preč s ňou.

P.S.: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR nie je bábkové divadlo a Slováci vonkoncom nemôžu byť bábky, ktoré visia na šnúrkach Veroniky Remišovej!!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.