Založ si blog

Agent Budaj v demisii, preč s ním

Agent Domovník s krycím menom Ján Budaj. Eštebák vo výslužbe (možno ešte stále aktívny agent nejakej inej rozviedky), ktorý pri prevrate v 89. prevrátil akurát tak kabát a zmenil sa na „kariérneho demokrata“. Budaj je jednou z tých politických entít, ktoré nejakým zázrakom vždy včas vycítia, kedy je najvyšší čas vyskočiť z potápajúcej sa lode a zachrániť sa tak pred odchodom na politické smetisko. Urobil tak aj prednedávnom, keď vystúpil z klubu OĽaNO, ktoré ho nominovalo za ministra životného prostredia. V tejto funkcii sa chopil šance a okamžite vyhlásil vojnu vidieku, pričom z ochrany prírody urobil inkvizíciu proti ľuďom. Nemožno o ňom povedať, že by nebol aktívny. Nemožno mu vytknúť, že by nemal záujem o životné prostredie. Ale či mu ide čisto len o šľachetné ciele, alebo o biznis model vie už len on sám. Avšak indícií je dosť na to, aby sme mohli dedukovať, že tá šľachetnosť je priamo úmerná jeho eštebáckej minulosti. Nečinný teda rozhodne nie je, je to po rokoch asi najvýraznejší, najaktívnejší šéf tohto rezortu. Má to však aj druhú stranu mince. Minister Budaj je totiž rovnaký extrémista ako ľudia skrývajúci sa za „ochranárske“ mimovládne organizácie prisaté na štátny rozpočet. V ochrane prírody nehľadá kompromisy, ale extrémisticky presadzuje jednostranný pohľad – ten „ochranársky“ a eurofondový, teda biznisový. A to, že je to „odborník“ na prírodu naslovovzatý, sa dá konštatovať z jeho teórie, podľa ktorej je medveď bylinožravec. No rada by som videla, čo by pán minister robil, keby sa ocitne medzi medvedicou a jej mláďatami alebo skríži cestu dominantnému samcovi, ktorý si bráni svoje teritórium. Horšie však je, že popri jeho fanatickej „ochrane“ prírody likviduje vidiek a vidiecky spôsob života na Slovensku, ktorý je prirodzenou súčasťou našej národnej identity a mnohým ľuďom vyhovuje a chcú takto žiť. Opatrenia, ktoré prináša bezpochyby časom spôsobia vyľudnenie vidieka. To máme byť nebodaj všetci „kaviarenskými Blavákmi“?!

Zaujímavé tiež bude, keď na povrch vypláva pravda o tom, kam tečú peniaze, ktoré ľudia zaplatia ako zálohu za PET fľaše a plechovky, ktoré následne neodovzdajú a táto záloha prepadne v prospech… Napadlo Vás, že v prospech štátu? To by bolo logické, len či tomu naozaj tak je, je do dnešného dňa otázne. Kde však naozaj končia tieto peniaze, ktoré musíme zo zákona zaplatiť, je doposiaľ zahalené rúškom tajomstva, ale už boli zverejnené nejaké nápovedy a zatiaľ nepotvrdené obvinenia.

Čoho sa ešte dožijeme pri ministrovaní Budaja v demisii? Dúfam, že nie privatizácie vody a jej následného predaja do zahraničia!!

K referendu o predčasných voľbách treba prísť aj kvôli Jánovi Budajovi, pretože dosť bolo zavádzania chorých environmentálnych opatrení po vzore Grétky a iných pseudoexpertov na ochranu klímy a prírody, preč s ním.

P.S.: Agent s krycím menom Ján Budaj je predsedom politickej strany Zmena zdola, Demokratická únia. Už len podľa názvu tejto strany mal Budaj trieskať na bránu Prezidentského paláca, keď Čaputová sabotovala referendum a keď sa jeho politickí kamaráti tvária, že referendum o nich je proti princípom demokracie. Veď o tom je demokracia či nie?!

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

ÚŠP, Úrad špeciálnej prokuratúry

Spôsob kritiky bývalých prokurátorov ÚŠP je nevhodný, tvrdia krajskí prokurátori

23.04.2024 17:01

Upozornili, že kritika formou subjektívnych názorov so zjavnými prvkami antipatie je absolútne nevhodná.

Ján Herák

Bývalého poslanca Heráka obžalovali zo znásilnenia a sexuálneho zneužívania

23.04.2024 16:58

Ján Herák viackrát vo svojich vyjadreniach zdôraznil, že je nevinný.

zosuv svahu, klokočina, nitra

Na nitrianskom sídlisku Klokočina došlo k zosuvu svahu

23.04.2024 16:30

Podľa predbežných informácií bol zosuv spôsobený haváriou na vodovodnej prípojke alebo vodovodnom potrubí.

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.