Založ si blog

Naďove dary kyjevskému korupčnému režimu

Témou dnešných dní na Slovensku sú hlavne predčasné parlamentné voľby, ktoré sa akoby schválne prekrývajú s vyostrovaním zástupného konfliktu NATO vedeného ukrajinskými rukami proti jadrovej superveľmoci. Kyjevský režim, ktorý sa správa ako nonstop pod vplyvom nejakých narkotík, neustále požaduje ďalšiu a ďalšiu vojenskú pomoc od Západu. Od ľahkých zbraní, munície, výcviku vojakov a možno čochvíľa aj samotných vojakov až po BVP, tanky, vrtuľníky, stíhačky, dokonca najnovšie už pýtali aj vojenské lode a ponorky. A Západ, vrátane ním kolonizovaného Slovenska, neustále kyjevskému režimu arzenál všemožného druhu dodáva, čím len predlžuje ozbrojený konflikt a krviprelievanie. Áno, aj za výdatnej „pomoci“ Slovenskej republiky, ktorá sa vďaka svojmu miešaniu sa do tohto ozbrojeného konfliktu dostala do pozície nepriateľského štátu Ruskej federácie. Iba preto, že takí vojnoví štváči ako americká slúžka Čaputová, kazateľ a náboženský fanatik Heger či zlacnený Rambo po záruke Naď sa po majdane “Za poslušné Slovensko” dostali k moci. Dnes už je snáď každému normálnemu jasné, komu najviac vyhovuje to, že si do vedenia štátu dosadil takýchto nesvojprávnych, bezcharakterných, arogantných diletantov.

Ešte predtým, ako napíšem, čo kyjevskej korupčnej „narko-chunte“ nasľuboval minister obrany SR v demisii Naď, musím dať na pravú mieru jednu dosť diskutovanú záležitosť z minulosti, po ktorej akoby zázrakom zľahla zem. Pri podpise zmluvy s armádou USA o vojenskej okupácii Slovenska sa do verejného priestoru dostala informácia priamo z USA, že na Slovensku plánuje armáda USA zriadiť výcvikové tábory pre ukrajinských vojakov. Toto samozrejme, aj napriek relevantným spravodajským zdrojom, bolo u nás ihneď označené ako hoax, najťažšia konšpirácia a nepravda, ktorú šíria dezoláti, opice a odpad spoločnosti ako vládnuci režim v demisii označuje občanov s odlišným názorom ako je ten ich „správny“. Občanov vládnuci režim v demisii „ubezpečoval“, že určite nič také nehrozí. Lenže, podľa čerstvej správy (19.1.2023) pochádzajúcej z Ministerstva obrany Spojeného kráľovstva, ktorá hovorí: „Slovensko bude pokračovať vo výcviku ukrajinských vojakov a rozširovať výcvik podľa požiadaviek Ukrajiny.“ Podľa tejto správy je zrejmé, že na Slovensku sa už nejakú dobu ukrajinskí vojaci cvičia a aj sa naďalej budú cvičiť, čo potvrdil aj sám minister obrany SR v demisii Naď, ktorého slová nájdete v texte nižšie. Týmto je jasné, že pri podpise zmluvy s armádou USA, vládni predstavitelia občanov chrapúnsky klamali a zavádzali verejnosť.

Správa od Media Center Ukraine – Odesa po brífingu s ministrom obrany SR v demisii Jaroslavom Naďom zo dňa 25.1.2023 uvádza nasledovné:

Slovensko je pripravené aj na výcvik ukrajinských pilotov, keď do Ozbrojených síl Ukrajiny dorazia americké stíhačky F-16. „Od 1. októbra 2022 už Slovensko nepoužíva MiG-29. Sme pripravení previesť tieto lietadlá na Ukrajinu, aby sa mohla brániť a nechystáme sa ich odovzdať nikomu inému. Otázkou presunu týchto lietadiel sa teraz zaoberá vláda SR,“ uviedol predstaviteľ. Zároveň dodal, že slovenské letectvo je pripravené vycvičiť ukrajinských pilotov na lietanie na F-16, no z USA zatiaľ neprišli. „Radi tento výcvik zabezpečíme, ale prioritou je teraz pre nás presun MiG-29 na Ukrajinu,“ dodal Jaroslav Naď.

Áno, dobre čítate, podľa Naďa v demisii nielenže ideme Ukrajine odovzdať všetkých 11 MiG-29, ale ešte aj budeme cvičiť ukrajinských pilotov na obsluhu F-16, len aby to neboli tie predražené F-16, ktoré ešte objednal Andrej Danko a doposiaľ neboli dodané.

Ďalej v tomto brífingu pre Media Center Ukraine – Odesa Naď v demisii informoval, že v súčasnosti má Slovensko v prevádzke 30 sovietskych tankov T-72. „Sme pripravení odovzdať ich Ukrajine minimálne zajtra, ak dostaneme potrebnú podporu od západných krajín.“

To, čo v zahraničí rozpráva minister obrany Naď v demisii, je u nás podávané ako hoax a konšpirácie. Lenže, ako už je zvykom, s odstupom času sa všetky menia na fakty. Na Slovensku sa tvárime, že keď verejne niekto povie, koľko máme bojaschopných MiGov, tak ste vyzradil štátne tajomstvo a pomaly by ste mali skončiť pred súdom, ale, keď to Naď v demisii tára kade chodí, tak je to v poriadku.

P.S.: Termín predčasných volieb, ktorý je údajne ten najvhodnejší, teda 30.9.2023, asi nebude náhodný. Veď Naď v demisii na spoločnej tlačovej konferencii s britským ministrom obrany Benom Wallaceom uviedol, že slovenské vzdušné sily by mali prestať prevádzkovať 11ks lietadiel MiG-29 do konca augusta. Táto vláda v demisii pozostávajúca z vojnových štváčov už nemá žiadnu legitimitu vládnuť a nieto ešte, aby nás nejaký Naď v demisii vťahoval do vojny proti Rusku, čo je v rozpore s mierovými záujmami slovenského národa. Na margo darovania tankov kyjevskému režimu sa Kremeľ jednoznačne vyjadril, že to považuje za priamu účasť v ozbrojenom konflikte, čo z nás teda robí legitímny cieľ ruských zbraní!! A za to môžeme ďakovať práve takým ako Naď, Čaputová či Heger. Ešte, aby sme sa nestali svetovým unikátom v tom, že nás do vojny vtiahla odvolaná vláda, ktorej členovia arogantne odmietajú odísť zo svojich stoličiek!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.