Založ si blog

Biden na výlete v Kyjeve

„Nečakaná návšteva Bidena v Kyjeve“
To sú rovnaké propagandistické titulky ako nevyprovokovaná ruská agresia voči Ukrajine alebo Ukrajina víťazí!!

Biden na stretnutí so Zelenskym uviedol, že Spojené štáty poskytnú Ukrajine balík pomoci vo výške 500 miliónov dolárov, bude to oznámené v utorok – Reuters. V minulosti Biden posielal ďaleko väčšie balíky pomoci a neunúval sa pritom odcestovať na Ukrajinu. O čo teda ide, prečo zrazu taký osobný záujem Bidena kvôli pomerne malej pomoci oproti tým desiatkam miliárd dolárov, čo tam už naposielal?!

1. Bol odštartovať svoju zahraničnú kampaň na prezidentské voľby 2024?!
2. Bol sa rozlúčiť so svojou ukrajinskou bábkou pred avizovaným frontálnym útokom skutočnej ruskej armády?!
3. Bol sa uistiť, že jeho ukrajinská bábka bude bojovať proti Rusku do posledného Ukrajinca?!
4. Bol svojej ukrajinskej bábke odovzdať scenár a poďakovať sa za obranu zvrátenej liberálnej „demokracie a slobody“?!
5. Bol na 10-hodinovom utajenom výlete vlakom, aby ako „najmocnejší“ muž planéty celému svetu demonštroval, že USA plne rešpektujú bezletovú zónu nad Ukrajinou vyhlásenú ruskou armádou?!
6. Bol na 10-hodinovom utajenom výlete vlakom, aby mohol absolvovať hodinový FOTOtermín s najpopulárnejším “americkým” hercom Volodymyrom?!

Tých dôvodov je určite viac a ich relevantnosť už nechám na Vás. Jedno je však isté, že Američania urobia všetko preto, aby sa tento konflikt vliekol čo najdlhšie. Z Bidena, ktorý možno ani netušil, kde ho to zaviezli, teraz budú propagandistické médiá robiť statočného Joea, ktorý „tajne“ pricestoval vlakom do vojnou zmietaného Kyjeva, aby prekvapil svojho utrápeného poľného maršála Zelenského. Jasne!! Takému divadielku ozaj uveria iba tí, ktorí si vycapili ukrajinské vlajky na svoje profilové fotky a ešte možno dedko Joe. Aby mal starý Joe realistický vojnový zážitok, tak mu Zelensky pustil aj poplašné sirény avizijúce vzdušný útok. Nevadí, že Rusko informovalo, že v tom čase žiadny útok z ich strany neprebiehal a že USA dopredu informovalo Rusov, že Biden ide do Kyjeva. Hlavne, že boli poplašné sirény, úplný zážitok z vojny a možno aj plné gate…proste divadlo, aké sa na herca takého kalibru, akým je Zelensky, patrí.

P.S.: Rusi nezaútočili ani na iných západných „lídrov“, ktorí chodili a chodia do Kyjeva na FOTOtermín. Dokonca aj samotný Zelensky stále žije. Našťastie o tom, či je NATO oficiálnou stranou tohto konfliktu sa nerozhoduje ani v Bruseli, ani vo Washingtone a dokonca ani v Bratislave, ale rozhoduje sa o tom v Moskve!! Dôkazom toho je aj zjavná, ale zatiaľ márna snaha Washingtonu vtiahnúť NATO do tohto konfliktu. Uvidíme, dokedy ešte Rusi budú mať pevné nervy, lebo to potom sirény budú revať aj vo Washingtone a plné gate nebude mať len dedko Joe.

P.S.2: Americká propaganda sa začína skôr podobať Disney rozprávkam ako skutočnej a vážnej vojnovej realite. Len akosi dotyční páni zabudli, že mnohí ľudia trpia a umierajú kvôli nenažranosti americkej zbrojárskej lobby!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.