Založ si blog

Progresívna armáda

Čoraz viac občanov Slovenska prestáva veriť tým falošným príbehom o dobrej mierumilovnej Ukrajine brániacej sa hrôzostrašnému čertovi Putinovi a čoraz viac občanov sa prebúdza do krutej slovenskej reality. Už majú plné zuby bezodnej pomoci Ukrajine a Ukrajincom na úkor ich vlastného živobytia a tiež sa oprávnene obávajú odvetnej akcie Ruska kvôli našej vojenskej podpore poskytovanej kyjevskému režimu a neprezieravej angažovanosti v NATO, ktorá sa dá zaobaliť do známeho príslovia: „aktívny blbec je horší ako triedny nepriateľ.“. Ľudia vnímajú, že pre túto odvolanú Hegerovu vládu a prezidentku Čaputovú je prioritou obhajovať vojnové dobrodružstvá a imperiálne záujmy zdochýnajúceho samozvaného hegemóna. Vnímajú ich verejné vyhlásenia, ktoré sú častokrát v rozpore s ich skutkami, o čom svedčia aj prieskumy (ne)dôveryhodnosti, ktorých objektívnosť sa pohybuje v rovnakej rovine (ne)dôveryhodnosti, akej sa tešia títo liberálni „demokrati“ a vojnoví štváči veľkosti kabelkovej čivavy.

Odvolaný premiér Heger sa na Výbore NR SR pre európske záležitosti prekecol a pohŕdavo povedal, že by v rámci oficiálnej akcie NATO poslal slovenských vojakov bojovať na Ukrajinu. Keďže Ukrajina nie je členom NATO, tak by sa v žiadnom prípade nejednalo o obrannú akciu. Potom sa nečudujme, že sa občania obávajú mobilizácie, keď tieto neuveriteľne agresívne kabelkové čivavy napínajú v mene celého Slovenska svaly na Rusko.

Nečudo, pretože čoho sú v skutočnosti schopní, nám už predviedli počas dvoch rokov mimoriadnych stavov, vrátane medicínskych a sociálnych pokusov na ľuďoch. A preto ma neprekvapuje ani ich odhodlanie obetovať životy Slovákov za hegemóna, ktorého oni tak bezbreho milujú (a možno to robia len za doláre, teda niektorí z nich určite).

My vieme, že klamú. Oni vedia, že klamú. Keď klamú, tak klamú, že neklamú. A aby toho nebolo malo, tak ešte sa aj vyhrážajú alebo vysmievajú národu. Nazývajú ľudí dezolátmi, opicami a odpadom spoločnosti. A to len kvôli tomu, že tým klamárom, podvodníkom a zapredancom už proste príčetní ľudia nič neveria! Neveria im, že budú predčasné voľby. Neveria im, že migy nepošlú na Ukrajinu. Neveria im, že nevyhlásia mobilizáciu. Podľa informácii ministerstva obrany v januári tohto roka približne 40 000 občanov odoprelo mimoriadnu službu (vziať do ruky zbraň a zabíjať na príkaz „našej“ vlády) v prípade mobilizácie. To však nie je výsledkom toho, že by sa jednalo o nejakých strachopudov, vlastizradcov či ruských agentov. Ale to je výsledok politiky, ktorú priniesli práve takí hrdinovia, vlastenci a vonkoncom nie niekoho agenti ako Čaputová, Naď, Heger, Matovič, Korčok, Káčer či Kollár. Je to výsledok štvavej vojnovej propagandy a klamstiev šírených z médií hlavného prúdu. A je to aj výsledok toho, kam sme sa ako štát, spoločnosť a národ za 30 rokov slobody a liberalizácie dostali. Práve naopak, je to odvaha prevažnej väčšiny z tých 40 000 občanov postaviť sa proti systému, prejav ich slobodnej vôle a jasné posolstvo národu. Nie je to o tom, že oni nechcú bojovať za Slovensko a za svoj národ, ale je to o tom, že nechcú bojovať za záujmy Američanov a ich poskokov. Že nechcú pozdvihnúť zbraň proti Slovanom.

A že 40 000 občanov nie je málo, naznačuje aj správanie popredných hlasných trúb USA a NATO, ktorí hneď spustili diskreditačnú mediálnu kampaň. Veď ako inak sa dá vysvetliť to, že okrem iného nám tu progresívec Valášek (USA a NATO kolaborant, člen liberálnych „ultras“ z Progresívneho Slovenska) vytiahol nejaký prieskum, v ktorom sa vraj pýtali, že či by sa Slováci a Slovenky postavili na obranu krajiny, prípadne aj so zbraňou v ruke a ktorého výsledkom bolo, že práve voliči Progresívneho Slovenska v najväčšej miere odpovedali, že by išli bojovať za túto krajinu aj so zbraňou v ruke. Uveriteľnosť tohto Valáškovho prieskumu je samozrejme taká istá ako jeho výsledok. Snáď nás len nechce presviedčať, že tá sfanatizovaná, nenávistná, agresívna sekta, ktorá si nedokáže ani určiť svoje pohlavie, je tá statočná vlastenecká sila, ktorá zaženie toho čerta Putina až niekam na Sibír a z ktorej si máme všetci brať príklad. Celá táto Valáškova fraška mi skôr pripadá ako márna snaha urobiť z Progresívneho Slovenska a jeho voličov akúsi morálnu a hodnotovú normu pre ostatných občanov. Lenže, keď už meriame náladu obyvateľstva, tak v prvom rade 40 000 občanov, ktorí sa postavali na odpor tomuto hegerovsko-čapustovskému režimu je podstatne relevantnejší obraz nálady spoločnosti. Takže, byť progresívcom Valáškom, radšej by som sa zamyslela, že či jeho voliči nie sú len sfanatizované klbká nervov a nenávistných rusofóbnych sociopatov, ktorým taký ako Valášek vymyli mozog.

P.S.: Ak sú voliči Progresívneho Slovenska takí krvilační, tak nech od Naďa vypýtajú nejaké zbrane a hurá na Ukrajinu bojovať bok po boku a hlavne nech im nezabudnú povedať, že to nie je počítačová hra a že v zákopoch si latté so škoricovým srdiečkom na pene nedajú.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.