Založ si blog

„Šroty“ majú zrazu cenu 900 mega

Varovanie k poslaniu slovenských MIG-29 na Ukrajinu prišlo už aj od Spojených štváčov amerických (SŠA)!!

Aj keď sa presluhujúci služobník SŠA Naď toto dôrazné varovanie, aby sme MIG-29 na Ukrajinu v žiadnom prípade neposielali, snaží verejnosti prezentovať ako pre Slovensko veľmi výhodný obchod, tak práve preto sa k tomu treba stavať mimoriadne kriticky a opatrne. To, že o predlžovanie konfliktu na Ukrajine ide v prvom rade Spojeným štváčom americkým, vrátane tých svojich služobníkov a podlizovačov, ako je Naď, Heger, Káčer či Čaputová, je už dnes tak do očí bijúce, že už to pochopili min. 2/3 občanov SR. Politruci z propagandistického paškvilu Denník N totiž zverejnili prieskum, v ktorom je uvedené, že 2/3 opýtaných občanov SR nesúhlasí s odoslaním MIG-29 na Ukrajinu, o tej zvyšnej 1/3 radšej pomlčím. Nie je to naša vojna, my nie sme stranou konfliktu a my nie sme Ukrajina, zatiaľ!!

Nie je v záujme bezpečnosti Slovenska a jeho občanov, aby sme takýto akt agresie voči Rusku bagatelizovali do takej roviny, že neriešime hrozbu toho, že sa staneme priamym účastníkom konfliktu na Ukrajine, a teda legitímnym cieľom ruských odvetných úderov, ale namiesto toho sa tvárime, že potrebujeme len vymyslieť ústavnosť takéhoto aktu či presluhujúci služobníci SŠA majú kompetenciu o tomto rozhodovať samostatne, alebo či využijeme spomínanú „neodolateľnú“ ponuku 900 miliónov dolárov. Keďže, v prípade týchto presluhujúcich služobníkov SŠA je úplne bežné, že svojvôľu si vykladajú ako ústavnosť, lebo oni tu teraz vládnu, tak netreba tomu prikladať váhu a obhajovať tým takýto nebezpečný krok. Rovnako sa to týka aj tých 900 miliónov dolárov, ktoré síce sú lákavou ponukou, až to vyzerá ako snaha uplatiť nás, ale obhajovať touto čiastkou takú hrozbu, akou je priama účasť Slovenska vo vojne, je nanajvýš nezodpovedné a riskovať vtiahnutie Slovenska do vojny za úplatok v akejkoľvek výške, je čistá zlomyseľnosť voči občanom SR.

Treba sa v prvom rade pýtať nasledovné otázky. Prečo sa Spojení štváči americkí tak horlivo snažia o to, aby maličké Slovensko za seba poslalo bojové stíhačky? Aké úmysly s nami majú, keď chcú riskovať priame vtiahnutie Slovenska do vojny na Ukrajine?! Presluhujúci služobníci SŠA by si mali uvedomiť, že toto nie je výhodná ponuka, ale skutočná pasca, ktorá keď sklapne, tak spôsobené škody budú ďalekosiahle a podstatne väčšie ako 900 miliónov dolárov.

P.S.: Ponúknime MIG-29 za 900 miliónov dolárov Spojeným štváčom americkým a nech si ich oni sami darujú, komu len chcú!! A hneď zistíme, aké sú ich skutočné úmysly!! Ale už teraz viem, že určite nie sú v bezpečnostnom a mierovom záujme slovenského národa a občanov SR. Možno tak v osobnom záujme zopár úplatných chudákov ako sú …veď vy viete, ktorí to sú. Podľa všetkého 900 miliónov nie je cena ponúkaná za tie uzemnené „šroty“, ale za to, že darcom bude Slovenská republika!!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.