Založ si blog

Kollárov biznis cez mŕtvoly

Provinčný biznismen Boris Kollár, pri príležitosti návštevy nového česko-amerického prezidenta Pavla chtiac či nechtiac doslova strhol masky a odhalil skutočné ksichty, a to nielen seba, ale rovno všetkých hlásateľov americkej slobody, demokracie a hlavne biznisu. Totižto vo svojom vyjadrení, len v menšom, objasnil skutočný cieľ vojny na území Ukrajiny a skutočný dôvod, pre ktorý museli zomrieť a naďalej aj zomierajú státisíce nevinných ľudí v tomto bratovražednom boji, ktorý udržiava v chode nepríčetný kyjevský režim dotovaný dolármi len vďaka vojenskej pomoci zo Západu, vrátane Slovenska. A kvôli čomu?!

„Keď teraz pomáhame Ukrajine, tak budeme trvať na tom a požadovať to aj od nášho partnera na Ukrajine, že v prípade povojnovej obnovy budú Slovensko a rovnako aj Česká republika zapojené do obnovy,“ uviedol Kollár. Poznamenal, že korektná a šľachetná pomoc Ukrajine je prvým krokom. „Druhým je obnova a tam budeme trvať na tom, aby sme sedeli pri stole, aby sme naše firmy a ekonomiku mohli potiahnuť, ako kompenzáciu za pomoc,“ doplnil Kollár.

Kollár zacítil dolár, tak to prostoducho vytrúbil do celého sveta a prezradil tým zákerný biznis model západnej „elity“ ako si zabezpečiť bezbrehý zisk. Totižto logika tohto biznis modelu nie je postavená na snahe čo najskôr dosiahnuť mier. A nikdy ani nebola, veď to už potvrdila aj napr. Merkelová, keď sa vyjadrila v tom zmysle, že Minské dohody neboli o mieri, ale iba o získaní času na vyzbrojenie Ukrajiny, ktorá mala vyprovokovať ozbrojený konflikt proti Rusku, ktoré nemôže prehrať, lebo je jadrovou veľmocou. A keď sa na Ukrajine minú zbrane a munícia, tak sa spustí „Plán obnovy“. Nezabúdajme však na to, že v rámci balíčka pomoci Ukrajine boli aj sankcie uvalené EÚ na Rusko, ktoré teda vo veľkej miere zapríčinili deindustrializáciu európskej ekonomiky, a teda to najväčšie „bremeno“ obnovy Ukrajiny bude aj vďaka sankciám na pleciach amerických korporácií. A pre takých provinčných biznismenov ako je Kollár, zostanú len omrvinky, ak vôbec.

Lenže netreba zabúdať na to, že americká ekonomika je v totálnom rozklade, je pár sekúnd pred kolapsom, ak sa teda neudeje niečo zásadné. Chrbticou americkej ekonomiky však nie je sloboda a demokracia, ale vojensko-priemyselný komplex, ktorého chápadlá sú roztiahnuté po celom svete. A keď nejaké monštrum žije z vojny, tak nikdy nebude bojovať za mier. A tentokrát sa bavíme o samotnom prežití tohto monštra, preto si treba oprávnene klásť otázku či sa to skončí na Ukrajine, alebo či sa konflikt rozšíri aj do ďalších štátov. Pretože, čím viac vojen, tým väčší zisk. Nebude náhoda, že čínske spravodajské služby zverejnili správu, že USA sa pokúšajú rozpútať 3. svetovú vojnu kvôli tomu, aby sa zachránili pred bankrotom a udržali si svoju hegemóniu. A keď sa nad tým zamyslíme, ako to všetko do seba zapadá, tak nám vyjde, že ten svetový policajt č. 1 bol po celý čas tým svetovým vrahom č. 1.

Nedovoľme zatiahnuť Slovensko do tejto vojny!

P.S.: Ruský rubeľ je krytý zlatom, pretože má stanovený pevný výmenný kurz za zlato. Americký dolár síce nie je krytý zlatom, ale minimálne je pokrytý krvou, a to hlavne nevinných obetí.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.