Založ si blog

Na začiatok si všetci pripravme tých 1800 eur

Obyvatelia Slovenska vnímajú ako najväčší súčasný problém zdražovanie. Niet sa veru čomu čudovať, pretože ceny neúnosne rastú takmer každým novým dňom a vyhliadka do blízkej budúcnosti nie je vôbec priaznivá. A je úplne jedno či sa bavíme o elektrickej energii, zemnom plyne alebo teple, či o potravinách a ďalších základných tovaroch a službách, zdražovanie skrátka cítiť už aj vo vzduchu. Ešteže za vzduch nemusíme platiť. Zatiaľ!

Ako si to len mohli dovoliť neuviesť ako svoj najväčší súčasný problém ruské vojenské aktivity na Ukrajine. To je, ale veľmi opovážlivá drzosť obyvateľov Slovenska, tých Putinových agentov! Zas sa bude Sjuzn rozčuľovať nad týmto zlým a nenávistným slovenským národom, ktorý myslí len a len na seba a vôbec ho netrápi to, že Ukrajinci bojujú aj za jeho „slobodu a demokraciu“. „Nenažraní“ dôchodcovia, čo myslia len na seba a svoje bruchá, keď sa rozhodujú či si kúpia jeden rožok, alebo dva a zatiaľ ukrajinskí vojaci v zákopoch bránia ich závideniahodné dôchodky a možnosť kúpiť si banány!! A oni, nevďačníci, ešte budú frflať o tom, že celé to spôsobili USA a že to nie je naša vojna. To sa samozrejme netýka len dôchodcov, ale všetkých, ktorí pociťujú zdražovanie a žijú doslova z ruky do úst. A takých je každým dňom čoraz viac. Takže moji milí, pri ďalšom prieskume povinne všetci uviesť ako svoj najväčší súčasný problém, samotného Putina, nech je Vaše panstvo spokojné.

Na Slovensku sa pomaly rozbieha predvolebná kampaň. Skutočné problémy obyvateľstva idú bokom a nastupujú sľuby. Také, tie predvolebné klamstvá, ako by sme sa tu mali po švajčiarsky, keby Fico nekradol, atď.. Kampaň začal aj Igor Matovič. Naozaj oceňujem jeho odvahu, ísť medzi ľudí, po tom všetkom, čo tu navyvádzal. Buď je naozaj čistý blázon alebo mu na tie jeho stand-upy chodí zaplatený komparz a sem tam pustia aj nejakého naozaj obyčajného človeka. Matovič sa na jednom z týchto svojich stand-upov nechal počuť, že doposiaľ Slovensko pomohlo Ukrajine vo výške až 10 miliárd eur. Tak to je naozaj veľmi slušný balík peňazí na takú malú ekonomiku, akou je Slovensko. Predstavte si, že by tento balík peňazí išiel pre obyvateľstvo ako helikoptérová pomoc. To by každý jeden obyvateľ SR dostal vyše 1800 eur. Lenže, občan SR nedostal nič a práve naopak, tých vyše 1800 eur doslova daroval kyjevskému skorumpovanému zločineckému režimu. Tých 10 miliárd eur bude teraz v rozpočte štátu chýbať a bude treba zvýšiť dane a poplatky, aby sa táto strata mohla vykryť. Takže, určite budete so mnou súhlasiť, že najväčším problém obyvateľov Slovenska nie je zdražovanie, ale zadlžovanie sa kvôli Ukrajine. A to neprestane, kým nepríde k výmene tohto prozápadného proukrajinského režimu, ktorý tu 3,5 roka decimuje, destabilizuje Slovensko a ženie ho k ekonomickému kolapsu a sociálnemu výbuchu.

P.S.: Hmotná zodpovednosť politikov je univerzálny predvolebný sľub. Zatiaľ stále platí, že za zlé rozhodnutia politikov a úradníkov nesú plnú zodpovednosť peňaženky obyvateľov. Takže si pripravme všetci tých 1800 eur na začiatok a časom možno omnoho viac!!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.