Založ si blog

Zelensky cez palubu

Popredné americké médiá, The New York Times a The Washington Post, v úzkom časovom rozpätí pohybujúcom sa okolo momentu, keď NIEKTO odstrelil priehradný múr vodnej nádrže Kachovka, zverejnili informácie, ktoré vyvolávajú mnoho otáznikov.

Nie je žiadnym tajomstvom, že NY Times slúži ako spravodajský kanál pre americké ministerstvo zahraničia a The Wahington Post plní rovnaký účel pre CIA. A práve tieto prepojenia vrhajú na celú situáciu ohľadom Kachovky tiene podozrenia, ktoré môžu nenápadne ukazovať prstom na toho, kto je zodpovedný za tento zločin voči obyvateľom žijúcim dole po prúde Dnepra od priehradného múru. Americké zastúpenie pri OSN uviedlo: „Najnovšia humanitárna, poľnohospodárska, energetická a environmentálna kríza by ani neexistovala, keby Rusko nezačalo svoju brutálnu vojnu proti Ukrajine.“ A tu si všimnite hlavne to, že USA aj podľa iných vládnych zdrojov na Rusko hádžu za vzniknutú situáciu vinu iba nepriamo a stránia sa priameho obvinenia z tohto zločinu ako to hneď urobila Ukrajina. A teraz sa vráťme k tomu, čo zhodou okolnosti zverejnili spravodajské kanály pre americké ministerstvo zahraničia a pre CIA.

The New York Times informoval, že ukrajinská armáda používa nacistickú symboliku, že Ukrajina je krajinou, ktorá oslavuje nacistickú divíziu SS Galícia z 2. svetovej vojny. NY Times tiež odhalil svoju vlastnú úlohu v snahe potlačiť obeh fotografií s nacistickou symbolikou na sociálnej sieti, ktoré odzrkadľujú fašistickú politiku a kultúru, ktorá dominuje kyjevskému režimu.

The Washington post hovorí, že za útokom na podmorské plynovody Nordstream, ktorý je vojnovým aktom proti Európe, je Ukrajina.

Takže, zrazu už vzkriesený nacizmus a fašizmus na Ukrajine nie je dezinformácia, hoax a konšpirácia dezolátov a Putinových agentov. A obvinenie Ukrajiny z útoku na Nordstream netreba chápať nijako inak, ako začiatok stratégie odchodu USA z tejto zástupnej vojny proti Rusku, pretože oneskorená a toľko ospevovaná jarná ofenzíva bola úplným prepadákom a letná ofenzíva podporovaná z USA a NATO môže byť teraz odvolaná z dôvodu nebezpečnej eskalácie práve odpálením priehrady Kachovka s tým, že celú zodpovednosť za tento útok hodia na toho škriatka v mikine, ktorý už viac pre nich nebude mať žiadnu cenu.

Zničenie priehradného múru? Takýto vojenský manéver nie je ničím iným ako taktikou spálenej zeme, resp. v tomto prípade utopenej. A keďže v najväčšej miere došlo k zaplaveniu oblastí, ktoré malo pod absolútnou kontrolou Rusko, došlo aj k opätovnému odstaveniu Krymu od zdroja sladkej vody, o ktorého obnovenie sa dlhé roky snažili práve Rusi a najvýznamnejšiu úlohu v tomto zohrávala práve vodná nádrž Kachovka, ktorú Rusi kontrolovali. Prečo píšem opätovnému, pretože ako vieme, tak občianska vojna na Ukrajine prebieha od roku 2014 a v dôsledku tejto „hoaxovej“ vojny kyjevský režim odpojil Krym od zdroja sladkej vody. A ten istý fašistický režim, ktorý osem rokov bombarduje a vyhladzuje vlastné obyvateľstvo na východe Ukrajiny dnes hovorí, že nezaplavujú vlastné obyvateľstvo. Ten istý režim, ktorý presviedča svet o tom, že ruských vojakov v areáli Záporožskej jadrovej elektrárne si Rusi sami ostreľujú, bude tvrdiť, že to práve Rusi zamínovali a odpálili priehradný múr.

P.S.: Pri čítaní rôznych statusov, nielen amerických politikov a denníkov, ale aj rôznych analytikov a mediálne vplyvných osobnosti, nadobúdam presvedčenie, že sa k niečomu zásadnému schyľuje. A vyzerá to tak, že niekoho hodia cez americkú palubu. Verím, že aj na Slovensku čoskoro poletia všetci vojnoví štváči prostredníctvom volieb cez tú povestnú palubu. Pretože už naozaj stačilo proukrajinského Slovenska. Už toho bolo dosť!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.