Založ si blog

Otázkou je, či padne režim

Padne režim?!

Toľko očakávané predčasné voľby sa nezadržateľne blížia. Občania Slovenska na ne čakajú od februára 2020, kedy sa k moci dostal amatérsky, nenávistný, protislovenský, proukrajinský, proamerický, probruselský provojnový propfizerovský zločinecký režim reprezentovaný Matovičom, Hegerom, Kollárom, Sulíkom, Remišovou, Naďom, Kolíkovou, Pročkom, Mikulcom, Hamranom a inými špeciálnymi „expertmi“, ktorí dokázali, že totalitné, ba priam až fašistické praktiky sú im natoľko blízke, že ich zaviedli do praxe. A aby toho nebolo málo, tak v ich zverstvách im dokonca asistovala aj dúhovo-agresívna kráľovná Čaputová, ktorá od nich na záver dokonca prebrala štafetu a dosadila si svoju vlastnú bábkovú vládu na čele s Ódorom, ktorý sa tu preventívne vyhráža občanom, že on kľudne môže vládnuť aj ďalší rok po predčasných voľbách. Trošku drzé slová na kovaného liberálneho demokrata, ale mňa to vôbec neprekvapuje. Veď títo „slušní“ nám na pravidelnej báze dokazujú, že sloboda, demokracia, spravodlivosť a pravda je len to, čo chcú oni, čo dovolia oni, čo bez dôkazov odsúdia oni, čo si myslia oni a čomu veria oni. A nezabúdajme ani na to prorežimové služobníctvo, konkrétne „nezávislé“ spravodajské médiá, moderátorov, novinárov, hercov, umelcov, spevákov, šašov, kadejakých policajtov Dúhovských, pofidérne mimovládky a nadácie financované zo zahraničia a kadejakých pomýlených Naďovych brigádnikov z Globsecu a podobnej štváčskej žumpy, ktorá nás tlačí do vojny proti Ruskej federácii a jej spojencom. Nezabúdajme ani na tých, tzv. užitočných idiotov a aktivistov spomedzi občanov, ktorí sa tiež snažia mobilizovať a verbovať do týchto volieb, aby sa pokúsili odvrátiť pád tohto zločineckého režimu v tom lepšom prípade a v tom horšom prípade, aby dostali k moci jeho ešte horšiu, agresívnejšiu progresívnu alternatívu pod záštitou dúhových extrémistov z Progresívneho Slovenska. A robia preto všetko, manipulujú, zavádzajú, podvádzajú, zastrašujú, klamú, zahmlievajú, špinia, vymývajú mozgy a presviedčajú občanov, že to nie oni sú to skutočné zlo, ktoré sa rozťahuje po Slovensku a ktorého skutočným nepriateľom je slovenský národ, jeho tradičné hodnotové ukotvenie, jeho historický a kultúrny odkaz a jeho prirodzený priateľsky postoj k Rusku a iným slovanským národom, ku ktorým patríme aj my. (audio verziu si môžete vypočuť TU)

Aj napriek tomu, že niektoré teórie politického marketingu hovoria, že občania si činy politikov pamätajú približne 3 mesiace, a potom ich to už viac netrápi, tak nejdem Vám teraz menovať všetko, čo tu táto vládna svoloč za tých 3,5 roka napáchala, pretože určite nikto z Vás na to nezabudol a ani neuveril univerzálnemu argumentu LEBO FICO, ale predsa len niekoľko vecí pripomeniem.

1. Protesty za Slušné Slovensko organizované nejakou pubertiačkou Farskou a apolitickým produktom amerického politického John Jay inštitútu, nejakým Šeligom.
2. Volebný podvod na občanoch pomocou podvodného marketingu v roku 2018 (Čaputová) a v roku 2020 (Matovič), nekonečné tancovanie na hroboch dvoch nevinných ľudí.
3. Záhadná smrť generála Lučanského ako Mikulcova reforma polície a Kolíkovej reforma spravodlivosti.
4. Celoplošné „dobrovoľné“ testovanie (2x), modré certifikáty a včeličky experimentálnej slobody.
5. Absolútne zlyhanie pri manažovaní pandémie, obrovský počet mŕtvych a štátny protiústavný teror na občanoch.
6. Porušovanie Ústavy SR, základných ľudských práv a slobôd, porušovanie Norimberského kódexu o medicínskych experimentoch na ľuďoch.
7. Expresne rýchle prijatie okupačnej dohody s americkou armádou.
8. Sláva Ukrajine, my sme Ukrajina, podporovanie ukrajinského banderizmu.
9. Nezmyselné sankcie uvalené na Rusko, vyostrovanie vzťahov s jadrovou superveľmocou.
10. Odzbrojenie Slovenska, Ukrajina na 1. mieste!
11. Extrémny nárast cien základných životných potrieb, vrátane cien energií, PHM…
12. Extrémne zadĺženie štátu na úkor obyvateľstva, zvýhodňovanie finančných skupín a bánk.
13. Amaterizmus, hádky, polarizácia spoločnosti, chaos, medzinárodná hanba, marazmus.
14. Zaplavovanie nášho územia nelegálnymi migrantmi, na ktoré si podľa slov Hamrana máme zvykať.
15. Rozbíjanie súdržnosti V4, vazalstvo a poslušnosť bez otázok voči spojeným štváčom americkým.
16. Zbytočné nákupy vojenskej techniky na úkor sociálnej stability a sociálnych istôt.
Atď., atď….

JEDINOU správnou vecou, ktorá sa podarila počas ich vládnutia, bolo zvolenie Maroša Žilinku za generálneho prokurátora!!

P.S.: Pofidérne mimovládky ako napr. Globsec a Mladí proti fašizmu o.z. zaplatili vlak z Prahy a Brna, aby zvážali slovenských občanov (prevažne študentov) k voľbám. A nikto nič, ešte k tomu majú mediálnu podporu. Ale keď taký Fico zabezpečí autobus pre dôchodcov na oslavy SNP alebo stranícky míting, tak už naňho ukazujú všetky mimovládne prsty ako Fico korumpuje dôchodcov. Ale oni sú tí spravodliví, oni môžu zvážať koho chcú a odkiaľ chcú a ešte to prezentujú ako nádej na záchranu krajiny v ich slova zmysle. Zvážajú migrantov, zvážajú voličov, len aby nezačali čoskoro odvážať nás, slovenský národ.

Toľko len môj pohľad na politické dianie. Nebudem vás nabádať ani vnucovať Vám, koho voliť. Každý má právo na názor, a teda nech si volí, koho uzná za vhodné, o tom je predsa tá skutočná sloboda a demokracia! Ale treba si položiť otázku: Kto je ten, čo najviac klame a manipuluje?!

 

FB: Slavěna Vorobelová

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.