Založ si blog

Nekalá politická kampaň alebo ako odstaviť „fašistov“? !

Médiá hlavného prúdu namiesto toho, aby kontrolovali činnosť politikov, tak priamo zasahujú do politického diania a sebevlastnou aroganciou manipulujú a krivia verejnú mienku. Namiesto toho, aby objektívne informovali o politickej situácii, tak účelovo podsúvajú len informácie o „spriaznených“ politikoch.

Ak aj informujú o „nežiaducich“ politických stranách a jej členoch, tak sa jedná zásadne len o negatívne správy a očierňovanie, ktoré má s objektivitou len málinko spoločné. Takéto propagandistické správanie médií do demokratickej spoločnosti nepatrí.

Už od mája nás mainstreamové médiá pravidelne bombardujú správami o raňajkách, obedoch, večeriach a piknikoch všetkých liberálnych vodcov. Titulky typu: „Obed pre vyvolených? Lídri väčšiny opozičných strán sa zišli za jedným stolom“, Kiska, Truban, Beblavý, Hlina a Sulík si spolu dali obedné menu za 4,70€ a asi pri tom dojednali víťaznú koalíciu alebo Kiska s Beblavým sa náhodou stretli na zmrzline, Slovensko má novú vládu a štyroch premiérov. Aké úsmevné. Najnovšie chcú byť ministrami vnútra.

Čím bližšie budeme k voľbám, tak tým viac bombastických správ o spoločných obedoch, možno aj niekoľkokrát denne, nám budú médiá podsúvať. Skutočnosť je však taká, že táto nová médiami deklarovaná „vládna koalícia“ sa dokázala dohodnúť len na bezvýznamnom „Pakte o neútočení“, ktorý je však len proforma, lebo aj tak ho nikto nedodržiava.

Je vrcholom arogancie, keď strany, ktoré sa pohybujú okolo hranice zvoliteľnosti, sú prezentované ako víťazí a budúca vládna koalícia. Na to, že parlamentná strana Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko je dlhodobo v informačnom embargu sme si už asi všetci zvykli a aj keď sa o nej informuje, tak výlučne sa jedná o účelové negatívne správy. Ostatné mimoparlamentné strany sú úplne ignorované, pritom niektoré sú počtom členov väčšie ako OĽaNO, ZA ĽUDI, PS a SPOLU.

Dňa 13.11.2019 došlo k podpísaniu memoranda o spolupráci a spoločnom postupe v nadchádzajúcich parlamentných voľbách pronárodnými kresťanskými stranami, ktoré sa zjednotili na kandidátnej listine Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko. Následne dňa 29.11.2019 bola predstavená spoločná kandidátna listina. Je zarážajúce, že mainstreamové média tejto udalosti venovali minimálnu jednorazovú pozornosť v duchu bezvýznamnej správy, pretože k takémuto spojeniu, resp. zjednoteniu pronárodných kresťanských síl nedošlo od roku 1993. Viac tomu vôbec nevenovali pozornosť a naďalej ani nevenujú. Pritom sa jedná o veľmi dôležitý politický krok, ktorý zásadne prekreslí politickú mapu Slovenska, nakoľko táto spolupráca pronárodných a kresťanských strán má potenciál vyhrať parlamentné voľby 2020.

Médiá ignorujú a v mnohých prípadoch aj popierajú mobilizáciu pronárodného kresťanského obyvateľstva, ktoré je odhodlané brániť svoju národnú identitu a svoju krajinu. Liberálne médiá im tak účelovo neprinášajú dôležité informácie ako je zjednotenie spomínaných strán, v ktorých pri tom nie sú bezvýznamné politické entity, ale na kandidátnej listine nájdete výrazné morálne autority, či úspešných regionálnych politikov.

Z tohto správania mainstreamových médií jednoznačne vyplýva, že slúžia súčasnému zločineckému systému a robia všetko preto, aby ho udržali pri živote. Manipulujú, ohýbajú verejnú mienku a selektívne informujú verejnosť len vybranými, pre korupčno-zločinecký systém „prijateľnými“ správami. Zjednotenie pronárodných kresťanských strán a ich víťazný volebný potenciál je bezpochyby dôležitejšia a zásadnejšia správa ako stravovacie návyky lídrov prevažne mimoparlamentných strán, ktoré sa pohybujú na hranici zvoliteľnosti.

Berme do úvahy, že niektoré médiá, tak ako aj novovzniknuté politické strany, sú len predĺženou rukou digitálnych oligarchov a míňajú obrovské sumy peňazí na politickú propagandu.

 

 

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.