Založ si blog

Harabin a Danko sa môžu spojiť! Ak im teda ide o národné Slovensko a nie niečo iné. . .

 

Nie tak dávno sme boli svedkami úvah Andreja Danka, žeby si trúfol kandidovať za prezidenta. Aj keď v inotajoch rozprával, žeby si vedel predstaviť ako nominantku SNS na túto pozíciu práve ženu. Nič na tom, že do prezidentského zápasu SNS priamo nevstúpila, no nepriamo podporila práve Štefana Harabina. Dalo sa to dedukovať z vyjadrení samotného predsedu Danka, podpredsedu Zelníka  či Antona Hrnka.

Pamätáte si keď priaznivcov SNS so žiadosťou o podporu priamo oslovil Štefan Harabin? „Slovenská národná strana do prezidentského súboja nepostavila žiadneho kandidáta. Oceňujem tento štátnický krok od jej predsedu Andreja Danka,“ hovorí Harabin vo videu na Youtube. „Som presvedčený, že moje hodnoty sú aj hodnotami SNS. Chceme ubezpečiť voličov a sympatizantov strany SNS, že týmto hodnotám som verný celý svoj život, aj naďalej budem. Budem mať na pamäti vašu podporu, budem si vážiť každý váš hlas,“ hlásal líder strany Vlasť, Harabin.

Keďže skoro všetky prieskumy naznačujú, že Vlasť sa do parlamentu nedostane a SNS je na hranici zvoliteľnosti, tak obaja predstavitelia týchto národných, kresťanských strán by sa mali zamyslieť a zvážiť ako neumožniť liberálom vyhrať tieto voľby! Lebo budú to práve oni, kto dopomôže liberálnemu zlepencu riadiť tento štát.

Keďže sa Harabin nechcel pridať k spolupráci 5 pronárodných kresťanských strán, zjednotených práve na kandidátke strany Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovenko, tak stále má možnosť a ešte 2 týždne na to, aby si sadol za stôl práve s Andrejom Dankom.

Chápeme, že niektorí voliči podľahli stigmatizácii a účelovému mediálnemu lynču Kotlebovcov tým, že v rámci predvolebnej kampane sú im pridávané nálepky „extrémistov, fašistov“, ale majú záujem byť na strane vlastencov, národovcov s konzervatívnejšími postojmi, tak aby neprepadli ich hlasy vo voľbách, resp. aby neotvorili dvere liberalizmu a zvráteným hodnotám, je tu ešte strana SNS aj keď na hranici zvoliteľnosti. Práve preto je najvyšší čas spojiť sily! Strana Vlasť, prípadne strana SNS by sa mali vzdať kandidatúry a netrieštiť tak pronárodné sily.

To či podporí Harabin s jeho Vlasťou SNS na čele s Andrejom Dankom, alebo Andrej Danko urobí štátnické gesto a podporí Harabina je len na rozhodnutí týchto dvoch pánov. Ak im teda ide o národne, kresťanské, hrdé Slovensko alebo žeby išlo o vlastné ego, fleky a biznis?!

Logicky by však Harabin a Vlasť mali podporiť SNS! Je tam väčšia nádej na finančný príspevok zo štátneho rozpočtu v prípade úspechu a samozrejme vysoká pravdepodobnosť, že SNS by sa do NR SR dostala.

Páni buďte štátnici a dokážte, že Vám skutočne ide o Slovensko, Slovenky a Slovákov!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.