Založ si blog

Z nechceného Matoviča sa stal nekritizovateľný Matovič

Pamätáte si ako v predvolebnom období „strany protištátneho prevratu“ odstrkovali Matoviča, nikam ho nepozývali, označovali ho za nekompetentného šaša a brali ho len ako nejakú „krízovú“ zálohu, ktorú v prípade potreby prizvú do vlády za malú odmenu. Premiér Kiska, premiér Sulík, premiér Truban, plačko Beblavý a psychopat Hlina ako budúca vládnuca elita sa k Matovičovi správali povýšenecky a arogantne.

Média hlavného prúdu a kadejaké pofidérne mimovládky Matovičovi neubližovali, ale ani si ho nejako extra nevšímali. Dokonca pri okupácii rokovacej sály Národnej Rady SR, v podaní Beblavý, Poliačik a spol, si Matoviča a jeho spôsoby zastali jeho „nepriatelia“ zo Smeru, SNS a ĽSNS, ale nikto z jeho deklarovaných potenciálnych spojencov. Aroganciu a nadutosť niektorých pseudopolitikov a marketingových konštruktov ocenili občania vo voľbách a rozdali karty.

Z nechceného Matoviča bude nový premiér a architekt novej vlády. Jednotlivé nominácie nebudem teraz komentovať, pretože táto zostavička mafiánov, Kočnerovych poskokov, kadejakých aktivistov a zahraničných agentov si nezaslúži len pár krátkych viet, ale rozsiahly elaborát. Z nechceného Matoviča sa stal nekritizovateľný Matovič. Akákoľvek kritika, vrátane tej, ktorá vychádza z faktov je neprípustná a automaticky perzekvovaná v podobe osočovania, urážania a vysmievania. „Veď dajte mu šancu.“ „Neviete sa zmieriť s výsledkom volieb.“ „Nová vláda nás zachráni, vy ste plní nenávisti.“ A podobné noblesné emocionálne výlevy prevažne voličov typu „LEBO FICO“, „LEBO KOTLEBA“. Odkedy sa Matovičovi podaril tento husársky kúsok,  tak málokedy počuť inú odpoveď po vyjadrení kritiky voči Matovičovi alebo niektorému z jeho kumpánov s pochybnou minulosťou.

A ak náhodou spomeniete mafiánov, agentov cudzích mocností alebo ľudí prepojených na Kočnera a iných známych kumpánov, ktorí majú obsadiť popredné pozície novej slušnej vlády, tak nastane ohlušujúce ticho. Zrazu nikto ani nevie, kto je to nejaký Kočner a relácia „Raňajky s Bruchom“. Avšak pripomeňme si, že Matovič nie je žiadny politický nováčik a rovnako ani jeho vládne nominácie.  Všetko sú to ostrieľaní politici, z ktorých niektorí už aj vládli. Prečo ich teda nesmieme kritizovať a máme im dať šancu ukázať kvality?! Veď to nie sú nováčikovia ani žiadne nepopísané listy!

Treba ich kritizovať za každý krok, za každé pochybenie, za každú pochybnú nomináciu, za každý podivný tender. Presne tak, ako to po celé roky robili títo „noví nedotknuteľní“ politici. A Matovič? Je v tom predsa najväčší expert, tak nech ochutná svoju vlastnú medicínu. Samozrejme, novej vláde držím všetky prsty, aby zvýšili kvalitu života slovenským občanom. Ak to dokážu, tak prvá im budem tlieskať a ďakovať. Len som realista a nie idealista….

 

PS: Pán Matovič si dnes pospinkal. V deň, kedy sa podpisuje koaličná dohoda a menuje jeho vláda. Verím, že nebude spať celé 4 roky a vie, čo znamená slovo ZODPOVEDNOSŤ za štát a osudy ľudí. Lebo hento, lebo tamto a neviem je odteraz neakceptovateľné.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.