Založ si blog

Fašistická EÚ alebo?

Počas prvej vlny koronakrízy, na začiatku apríla, som vo svojom blogu zverejnila nasledovnú domnienku:

Vzhľadom na momentálnu situáciu a avizované hospodárske škody, ktorým budeme čeliť a v rámci ktorých Brusel prisľúbil podporu v podobe finančnej injekcie, tak nie je vylúčené, že môže prísť k vydieraniu našej krajiny. Takéto pokusy sme už zažili, keď tu boli snahy podmieňovať čerpanie eurofondov práve prijímaním migrantov na základe povinných kvót. Čo sa týka rozsahu biznisu okolo eurofondov na Slovensku a ich prepojenia na politikov, tak pozorne sledujme či táto bruselská pomoc nie je len ďalšou „mačkou vo vreci.“ Nezabúdajme na to, že čert nikdy nespí!

A dnes všetko nasvedčuje tomu, že v posledných dňoch sa z mojej aprílovej domnienky stala dvojtvárna realita.

Jednou tvárou dnešnej reality je, že Slovensko je zodpovedným pro-únijným partnerom, ktorý bez otázok a bezvýhradne akceptuje podmienky pre poskytnutie finančnej pomoci z Bruselu. Čo v preklade do ľudskej reči znamená, že sa zaväzujeme presadzovať radikálne progresívne „slniečkárske“ ideológie zdeformovaného liberalizmu v našom kultúrnom a demografickom prostredí za úplatu. Naivne nedúfajte a ani nečakajte, že finančná pomoc z Bruselu je určená pre všetkých obyvateľov SR nepodmienečne. Práve naopak, môžete očakávať, že pomoc v núdzi bude podmienená akceptovaním spomínanej bruselskej ideológie tak, ako je to podmienené všeobecne pre Slovensko ako štát, rovnako to bude podmienené pre občanov ako jednotlivcov. Pejoratívne povedené, komu je prednejšia národná identita pred euro-občianskou identitou, ten bude vyhladovaný, odsúdený na zánik a jeho deti budú „unesené“ do ústavnej starostlivosti. Tieto radikálne progresívne „slniečkárske“ ideológie zdeformovaného liberalizmu sa u nás už nejakú dobu pod rúškom tajomstva pomerne rýchlo presadzujú aj napriek tomu, že sme ako krajina odmietli ratifikovať Istanbulský dohovor. Zradní úlisní politici a úradníci nielen súčasnej vládnej koalície, ale aj tej predchádzajúcej, pod rúškom tajomstva poslušne plnia príkazy z Bruselu a lišiacky zavádzajú „trans-atlantické hodnoty“ do myslí občanov SR. Títo judáši to samozrejme nepriznajú a skrývajú to za ľúbivé frázy ako napr. reforma justície, ktorej úlohou je zaviesť napr. inštitút európskeho prokurátora, alebo kriminalizovať nepohodlné „nesprávne“ názory, pod reformou školstva rozumej zavádzanie ideologickej indoktrinácie aj do najnižších stupňov vzdelávacieho systému, ktorá je dokonca pod záštitou našej progresívnej dúhovej prezidentky (projekt Teach for Slovakia, ktorý „vyprodukuje“ nového „pedagogického“ pracovníka za cca 3 mesiace tréningu – však načo sa trápiť 5 rokov na pedagogických fakultách a naozaj sa vzdelať v danej problematike; projekt Generácia 3.0, ktorý sa snaží presadzovať premenu detí a mladých ľudí na nový ideotyp občana, ktorý samozrejme uznáva iba tie jediné „správne“ hodnoty). Áno, dobre čítate, presne toto sa už dlhšiu dobu deje na Slovensku pod pozlátkom propagandistického boja za slobodu a demokraciu. A že to nie je len vecou novej vlády, je jasné podľa hlasovania europoslancov napr. SMERU-SD, ktorí v Bruseli hlasujú presne opačne s tým, čo občanom rozprávajú tí domáci poslanci SMERU-SD. Kolaborácia na deštrukcii národnej identity je v rozpore s preambulou našej ústavy, prítomnosť ideologickej indoktrinácie vo vzdelávacom procese je v rozpore s článkom ústavy o nenaviazanosti SR na ideológiu a náboženstvo a toto ja považujem za vlastizradnú činnosť.

Druhou tvárou dnešnej reality je, že Maďarsko, Poľsko zablokovali sedemročný rozpočet EÚ a naň naviazaný ozdravný plán po korona-kríze práve preto, že Brusel čerpanie európskych peňazí podmieňuje zavádzaním spomínaných ideologických hodnôt Európskej únie. Žiaľ, Slovensko sa prostredníctvom svojich zástupcov fašistickým praktikám Bruselu nevzoprelo a nepodporilo tak vytvorenie silnej protiváhy pod vedením krajín V4, ku ktorým sa postupne pridávajú aj ďalšie krajiny ako napr. Slovinsko. Nemyslím si, že konanie našich zástupcov je v našom najlepšom štátnom záujme, už len preto, že zrádzame našich spojencov a susedov z V4.

Minister zahraničných vecí Korčok dokonca chce apelovať na tieto „problematické“ krajiny, aby neblokovali nový rozpočet EÚ a podvolili sa vôli Bruselu a možno to pán Korčok robí aj na pokyn niekoho iného. Ale nejdem konšpirovať.

P.S.: Plán je jasný! Otráviť myseľ našich detí a mládeže zvrátenými ideológiami, čím náš národ rozložia pekne zvnútra, až kým odkaz našej národnej hrdosti a odkaz nášho národného povedomia nebudú mať pokračovateľov v nadchádzajúcich generáciách. Ak to nezastavíme, tak o pár desiatok rokov bude Slovensko už len geografickým označením, ak aj tento názov nebude nahradený nejakým iným, viac cool.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.